Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ref BMS

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Trebuie sa scrie pe el sau in specificatiile lui acolo de unde l-ai cumparat.

Daca are mufa micro-USB sau eventual USB-C atunci e simplu, pui direct incarcator de mobil.

Daca nu are si nu esti sigur atunci stabilizezi la 4,2V, pentru ca daca e BMS simplu atunci nu face decat sa monitorizeze tensiunea si sa decuplezde sarcina atunci cand se descarca pana la un anumit punct acumulatorul.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Marian a spus:

Trebuie sa scrie pe el sau in specificatiile lui acolo de unde l-ai cumparat.

Daca are mufa micro-USB sau eventual USB-C atunci e simplu, pui direct incarcator de mobil.

Daca nu are si nu esti sigur atunci stabilizezi la 4,2V, pentru ca daca e BMS simplu atunci nu face decat sa monitorizeze tensiunea si sa decuplezde sarcina atunci cand se descarca pana la un anumit punct acumulatorul.

Am luat pina la urma si cateva bucati care se alimenteaza de la USB C dar o sa montez in surubelnita un BMC 1s simplu si o sa-l alimentez la 4,2v din sursa stabilizata cu limitare la 200mA.Multumesc de raspunsuri !

Link spre comentariu

Functioneaza fara probleme si cu un singur element ( preferabil si BMS1S ca sa nu risti supradescarcarea ), dar daca poti pune 2 e cu atat mai bine, ai capacitate dubla.

Am si eu o surubelnita electrica ceva mai mica si tot o singura celula are ( una mai buna schimbata de mine ).

Link spre comentariu

Cati tranzistori are BMS ?

Testati daca tine curentul mediu de lucru sa nu fie efortul inutil.

La 2A o sa intre in protectie .

A nu se considera reclama .

Recomand asa ceva pentru sculele cu motor de CC,

https://www.emag.ro/modul-protectie-incarcare-1x18650-bms-1s-bms1s/pd/DGZZKNMBM/

https://www.sigmanortec.ro/modul-bms-litiu-1s-12a-37v

Editat de antonvasileeee
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări