Marele Savant Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 " Multumesc pt sfat D-le Savant ! Intradevar de valoare ,dar nu-nteleg (SINCER) ce anume va zgaraie pe creier? " Numele topicului !!!! La mine apare " Miezuri din freite " . Daca in cuprinsul unui text mai poate scapa o greseala, parca la un titlu nu da bine. In fine, mult succes si te rog sa ne tii la curent cu rezultatele obtinute. Link spre comentariu
em2006 Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 Exemplu de transformator pentru adaptare cu sarcina: E bine sa vedeti si site-ul INDUCTRO Link spre comentariu
mecomanv Postat Februarie 3, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2008 Da am vazut! Arata f bine .Tolele sunt racite cu ajutoru` unor tevi rectangulare de Cu prin care circula apa .....,care complica constructia si mareste suprafata sectiuni miezului...De-asta amvrut sa fac miezul din ferira...la o putere de max.10 kW,si la o frecventa cat se poate de.... mare.Totusi voi face niste teste ,dar inca nu mi-au sosit unele substante ...,si,pe urma o sa trag unele comcluzii. Link spre comentariu
em2006 Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 "...I was build 200khz half bridge inverter (cca 1kW)..." Poate va este util sa intrati in discutii cu persoana respectiva aici Link spre comentariu
Vizitator Dadu Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Pentru domnul mecomanv in mod deosebit il rog sa imi spuna daca a reusit sa faca instalatia de incalzire prin inductie ,deoarece si eu ma chinuiesc de 2 luni sa realizez asa ceva si am ars cateva mosfeturi si IGBT-uri dar tot nu am reusit sa ajung la un rezultat cel putin satisfacator,la mine cred ca trebuie sa fie un montaj mai puternic deoarece trebuie sa incalzeasca niste mufe cu diametrul de 80mm si interiorul de 60mm pe o lungime de 35mm cat este filetul pentru a fi calit,daca mai este cineva care poate sa imi dea sfaturi sau sa ma ajute intr-un anume fel il rog sa o faca nu mai stiu la cine sa apelez,ms. Link spre comentariu
mecomanv Postat Mai 10, 2009 Autor Partajează Postat Mai 10, 2009 Inca nu am inceput sa fac ceva in acest sens ,am avut alte prioritati :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum