asterix196803 Postat August 16, 2023 Partajează Postat August 16, 2023 (editat) Informatii si alte detalii le gasesti aici... https://forum.softpedia.com/forum/581-dvb-t-dvb-h/ E posibil sa receptionezi foarte bine canale terestre de la moldoveni... https://forum.softpedia.com/topic/604351-republica-moldova-televiziunea-terestra/page__st__2196#entry29604144 Editat August 16, 2023 de asterix196803 Link spre comentariu
raresci Postat August 22, 2023 Autor Partajează Postat August 22, 2023 Buna seara si bine v-am regasit colegi, am ajuns la "tara " si m-am apucat de experimente ,in primul rand am cumparat o bucata de 6m de teava in varful careia am plantat antena , dupa care am schimbat cablul de coborare cu unul mai de calitate , dupa care am inceput sa caut pozittia/ directia. potrivita , initial nu gaseam nimic ,dezamagire maxima .... dupa care zic, hai sa fac ceva masuratori cablul ok , ajung la alimentator moment in care constat 11v cc fara sarcina si aprox 8v cc cu sarcina la capatul cu aantena si amplificatorul ,concuzia alimentator varza, schimb alimentatorul si minune mare totul incepe sa functioneze . Ca o concluzie , in localitatea Nicoresti satul Fantani se receptioneaza dvbt2 in conditii exelente Releul Magura Odomesti pe canalul 38 , dar si pe canalele 24 , 39, 40 , respectiv Baleni , Gohor si Comanesti din ce imi dau seama .... Pentru zilele urmatoare incerc cu ceva moldoveni/ucraineni , poate " intra" ceva... Multumesc tuturor pentru implicare...pan widgpan widget Link spre comentariu
raresci Postat August 24, 2023 Autor Partajează Postat August 24, 2023 Buna seara , asa cum am zis, revin cu informatii despre receptia dvbt2 in zona , respectiv ,se receptioneaza si fratii nostri moldoveni pe canalul 36 cu emitatorul la Cahul?? cu o calitate usor oscilanta 75% -80‰ Link spre comentariu
aurel70 Postat August 27, 2023 Partajează Postat August 27, 2023 Daca arata calitate 70-80 %, si putere peste 50, se vede deja bine, fara probleme si de la fratii moldoveni. Ma bucur ca ati identificat si rezolvat problema! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum