Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mac os high Siera

iuliantv

Postări Recomandate

Buna ziua ,ma poate ajuta cineva cu un full instal Mac os Higt Siera ?am descarcat de pe utorent macOS High Sierra DMG by Geekrar

l.am scris pe usb cu Trans mac din windows 11,nu inainte de a.l pregati din CMD ,dar il vede ca bootabil booteaza de pe el si cand ajunge la capat bara de incarcare de sub mar sta acolo si o ora si nu mai face nimic,dupå restart afiseaza ,,interzis,, ,,cercul taiat,

acum am dat o scriere usb cu Balena Etcher

Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

4

Zile populare

Top autori în acest subiect

vad ca si cu balena etcher se comporta la fell,cred ca DMG-ul e de vina,nu modul de scriere

vad ca suporta higt siera,chiar am avut un hdd cu higt siera parolat ,de pe alt laptop cu care boota

https://everymac.com/systems/apple/macbook_pro/specs/macbook-pro-core-i7-2.66-aluminum-15-mid-2010-unibody-specs.html

voi descarca el.capitan si mojave sa vad,poate ia mojave,daca nu el.capitan urmat de update la tot ce poate,siera higt .....

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

sau probabil trebuie sa le fac bootabile cu un pc mac.os

,,

This is a .dmg file that can be read ONLY by PCs that run mac os already. Windows can't read HFS+ file system, if you want to read the file on a windows computer you will need a program like HFS Explorer or MacDrive 10
You can use it to make an installation USB drive ,,
deci probabil ca Siera e cu format HFS ,de aceea nu poate fi facut stick bootabil in windows,cu Trans Mack stiu ca hardul vechi parolat,asa era cu HFS 
vad ca stickul cu el capitan facut cu Balena etcher a trecut si a inceput instalarea,cu Extended (Journaled),nu mai am optiunea de HFS la partitionare formatare,deci e clar ca e de la Siera in sus,
asa cå v.oi instala el.capitan si v.oi incerca sa fac stick bootabil cu Siera pe Mac cu el.capitan ,pentru propia.mi experientå,daca nu merge nici asa v.oi face update la Siera
Va multumesc celor ce a.ti incercat sa ma ajutati

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

prin urmare

Am formatat si pregatit stickul usb pe un laptop  cu win 11 ,din CMD ca administrator (comand promt)

https://pureinfotech.com/create-macos-bootable-usb-windows/

am facut stickul bootabil cu Balena etcher si cu el.capitan.dmg

https://etcher.balena.io/

am instalat pe macbook pro el.capitan

am instalat pe mack book pro balena etcker

am facut stick bootabil cu Balena etcher si cu ,,imaginea,,Siera High .dmg in mac book pro ce avea instalat el.capitan

dupå care am istalat mac os Siera Higt pe mac book pro cu format Extended (Journaled)

am cautat o metoda simpla ,pentru cei ca mine care nu sant experti in CMD ,Mac os......

ca erau si alte metode,poate si mai simple ,direct din windows,fara vre.un pc cu mac os,

ceva din virtual box........e alta poveste care ma depaseste

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări