iuliantv Postat August 14, 2023 Partajează Postat August 14, 2023 Buna ziua ,ma poate ajuta cineva cu un full instal Mac os Higt Siera ?am descarcat de pe utorent macOS High Sierra DMG by Geekrar l.am scris pe usb cu Trans mac din windows 11,nu inainte de a.l pregati din CMD ,dar il vede ca bootabil booteaza de pe el si cand ajunge la capat bara de incarcare de sub mar sta acolo si o ora si nu mai face nimic,dupå restart afiseaza ,,interzis,, ,,cercul taiat, acum am dat o scriere usb cu Balena Etcher Va multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat August 14, 2023 Autor Partajează Postat August 14, 2023 (editat) vad ca si cu balena etcher se comporta la fell,cred ca DMG-ul e de vina,nu modul de scriere vad ca suporta higt siera,chiar am avut un hdd cu higt siera parolat ,de pe alt laptop cu care boota https://everymac.com/systems/apple/macbook_pro/specs/macbook-pro-core-i7-2.66-aluminum-15-mid-2010-unibody-specs.html voi descarca el.capitan si mojave sa vad,poate ia mojave,daca nu el.capitan urmat de update la tot ce poate,siera higt ..... Editat August 14, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat August 14, 2023 Autor Partajează Postat August 14, 2023 (editat) sau probabil trebuie sa le fac bootabile cu un pc mac.os ,, This is a .dmg file that can be read ONLY by PCs that run mac os already. Windows can't read HFS+ file system, if you want to read the file on a windows computer you will need a program like HFS Explorer or MacDrive 10 You can use it to make an installation USB drive ,, deci probabil ca Siera e cu format HFS ,de aceea nu poate fi facut stick bootabil in windows,cu Trans Mack stiu ca hardul vechi parolat,asa era cu HFS vad ca stickul cu el capitan facut cu Balena etcher a trecut si a inceput instalarea,cu Extended (Journaled),nu mai am optiunea de HFS la partitionare formatare,deci e clar ca e de la Siera in sus, asa cå v.oi instala el.capitan si v.oi incerca sa fac stick bootabil cu Siera pe Mac cu el.capitan ,pentru propia.mi experientå,daca nu merge nici asa v.oi face update la Siera Va multumesc celor ce a.ti incercat sa ma ajutati Editat August 14, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat August 14, 2023 Autor Partajează Postat August 14, 2023 (editat) prin urmare Am formatat si pregatit stickul usb pe un laptop cu win 11 ,din CMD ca administrator (comand promt) https://pureinfotech.com/create-macos-bootable-usb-windows/ am facut stickul bootabil cu Balena etcher si cu el.capitan.dmg https://etcher.balena.io/ am instalat pe macbook pro el.capitan am instalat pe mack book pro balena etcker am facut stick bootabil cu Balena etcher si cu ,,imaginea,,Siera High .dmg in mac book pro ce avea instalat el.capitan dupå care am istalat mac os Siera Higt pe mac book pro cu format Extended (Journaled) am cautat o metoda simpla ,pentru cei ca mine care nu sant experti in CMD ,Mac os...... ca erau si alte metode,poate si mai simple ,direct din windows,fara vre.un pc cu mac os, ceva din virtual box........e alta poveste care ma depaseste Editat August 14, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum