iuliantv Postat August 15, 2023 Partajează Postat August 15, 2023 ceva apropiat Set barete Philips 32" - 3 barete x 8 leduri - 6V - 617mm - 4708-K320WD-A4213K01 - 4708-K320WD-A2213K01 Link spre comentariu
AuricaTanase Postat August 15, 2023 Autor Partajează Postat August 15, 2023 Acum 12 ore, ionel sm a spus: Eu zic sa înlocuiești ledurile dacă ai cu ce și ai rezolvat.Eu la baretele care nu le găsesc sau au preturi exagerate asa procedez. Nu am placa...ma gândeam sa i-au barete de 9 leduri sa îndepărtez ultimul led prin taierea baretei si sa fac legatura de inseriere la capăt. La 13.08.2023 la 22:30, iuliantv a spus: voi inca nu realizati ca ,,,, chinezul pune ce are pe stoc,de la bine cunoscutele tv-uri crt cu tub de monitor recuperat sh,la bine cunoscutul orion t32 dled cu vre.o 3 mainboarduri diferite chinezesti si unul vestel si 3 telecomenzi diferite deci e posibil ca ,,, clientul sa spuna adevarul mai mult ca sigur Cam asa ceva.....nici măcar serie de display nu are.... Link spre comentariu
modoran Postat August 15, 2023 Partajează Postat August 15, 2023 Pai degeaba tai ca incape si asa cu 9 leduri, doar sunt mai apropiate intre ele. Oricum trebuie sa decupezi folia ca sa se potriveasca. Link spre comentariu
sorintv Postat August 15, 2023 Partajează Postat August 15, 2023 Salut! Mai poti pune si asa ceva. Eu am cumparat de la Dixon, de aici de pe forum, dar parca am vazut si la Pancota. Link spre comentariu
validae Postat August 15, 2023 Partajează Postat August 15, 2023 Soluția cu segmentele predecupate e de departe cea mai bună în cazul de față. O altă soluție ar fi tăierea unei barete care are același număr și tip de leduri dar altă distanță între leduri în bucăți echidistante (pe cât posibil) și poziționarea bucăților cu câte un led exact în dreptul vechilor decupături, urmând să înseriezi ledurile cu ajutorul unor fire.Arată a cârpeală, dar lumina rezultată va fi distribuită la fel cum a gândit-o constructorul, nu trebuie să modifici poziția ledurilor după baretă, ci invers. Dacă se pune și pastă termică între segmente și tablă și se fixează bine acestea cu câte un mic șurub izolat, probabil că ledurile vor ține mai mult decât originalele. Eu nu am încredere deloc în baretele lipite cu dublu adeziv, acesta având o conductivitate termică proastă.Pe cât posibil lipesc baretele cu substrat de aluminiu cu pastă termică și le fixez cu șuruburi din loc în loc. Link spre comentariu
AuricaTanase Postat August 15, 2023 Autor Partajează Postat August 15, 2023 Acum 2 ore, modoran a spus: Pai degeaba tai ca incape si asa cu 9 leduri, doar sunt mai apropiate intre ele. Oricum trebuie sa decupezi folia ca sa se potriveasca. Da...dar tensiunea pe led....nu o sa mai fie aceeași... Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 15, 2023 Partajează Postat August 15, 2023 Acum 3 ore, iuliantv a spus: ceva apropiat Set barete Philips 32" - 3 barete x 8 leduri - 6V - 617mm - 4708-K320WD-A4213K01 - 4708-K320WD-A2213K01 Link spre comentariu
AuricaTanase Postat August 15, 2023 Autor Partajează Postat August 15, 2023 Acum 2 ore, sorintv a spus: Salut! Mai poti pune si asa ceva. Eu am cumparat de la Dixon, de aici de pe forum, dar parca am vazut si la Pancota. Cum dau de el? Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 15, 2023 Partajează Postat August 15, 2023 https://www.elforum.info/topic/154124-miia-mtv-x320lehd/#comment-2086818 Dati mesaj privat.. Link spre comentariu
modoran Postat August 15, 2023 Partajează Postat August 15, 2023 Acum 7 ore, AuricaTanase a spus: Da...dar tensiunea pe led....nu o sa mai fie aceeași... Invertorul ala pentru leduri e o sursa de curent constant. Link spre comentariu
AuricaTanase Postat August 18, 2023 Autor Partajează Postat August 18, 2023 La 15.08.2023 la 10:57, sorintv a spus: Salut! Mai poti pune si asa ceva. Eu am cumparat de la Dixon, de aici de pe forum, dar parca am vazut si la Pancota. Cum dau de el? Rezolvat...am optat pentru barete de 9 leduri montate cu șuruburi după sfatul lui Validae..și folie gaurita după așezarea ledurilor...multumesc celor care si-au răpit din timp pentru sfaturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum