Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajung sau nu rusii pe luna ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 37 minute, antemir a spus:

Eu vorbeam de Europa, de Romania. Cum să lanseze ceva pe orbită sau aiurea prin cosmos fără să ceară aprobarea SUA ?
Chiar crezi asta ?

In Ioropa pana si Luxemburg si Elvetia au sateliti si nu au cerut acordul US. Tarile mai sarace nu au ce lansa :rade:.

Eu nu inteleg de ce crezi ca noi romanii am avea nevoie de acord?

Nu poti extinde la orice statutul de sluga.

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 34 minute, antemir a spus:

Eu vorbeam de Europa, de Romania. Cum să lanseze ceva pe orbită sau aiurea prin cosmos fără să ceară aprobarea SUA ?

de ce ar trebui ceruta aprobarea sua? eu sint sigur ca nu este necesara aceasta ''aprobare''!

Romania nu este in stadiul de vasalitate pe care ni-l doresc un ii dintre vecini!

sigur ca exista undeva o coordonare, nu poti sa lansezi la plezneala un obiect in spatiu iar acesta sa ajunga sa sa intilneasca cu altul aflat deja acolo, dar asta nu inseamna ca se cere aprobarea cuiva.

Sau poate trebuie, are cineva informatii concrete, reglemetari, legislatie, etc?

Link spre comentariu

Cred ca e vorba mai mult de o informare/coordonare, decat de o aprobare

Si e internationala, nu personala SUA...

Sa-si tina fiecare acasa avioanele, rachetele, satelitii, extraterestrii, reptilienii, degetele de pe diverse butoane, etc, cat timp se lanseaza alea....

Zic si io....

Altfel, rusii, cum a mai scris cineva, au fost printre pionierii spatiului si cu un program de cercetare in domeniu foarte dezvoltat.

Tineti cont ca primul satelit a fost rusesc - Sputnik 1, prima statie spatiala a fost MIR/Saliut, au avut propria naveta - Buran, propria racheta purtatoare - Energhia, propriul avion care transporta naveta - AN-225 (care, btw, a fost functional pana anul trecut...).

E adevarat ca istoria o scriu invingatorii, dar este inca destul de recenta ca sa ne-o amintim, unii dintre noi.

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 16 minute, peternan a spus:

Fac un gulag pe luna sa-l duca pe Navalnii

Ala are un regim de detentie de parca e la hotel de lux, ati vazut voi un condamnat occidental(periculos) care sa poata face live-uri pe tiktok ?

Link spre comentariu
Acum 9 minute, franzm a spus:

Luna 25 tocmai a ajuns pe luna. În bucatele.

Occidentul e de vină! Cică i-au dat de băut unui operator de la bordul navei fără pilot și ăla in loc să apese pe aterizare a apăsat pe modul drona Iraniană. Dar nu este nici o problemă pentru că Luna-25 are și un mod "special" in care se va reconstruit că în seria de filme occidentale Terminator.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări