Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalente pentru H649A si H669

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

5

• misuraelectronic

2

• Nostalgic

2

• Florinel TV

2

nu-l  ajuta  cu  nimik  informatia  de  mai  sus , pentru  ca  nu  se  gaseste  3117  in  mod  uzual ...

primul  este  pnp si  clona  chinezeasca  de  2  bani gauriti a lui  2sb649 de la  Hitachi  ,  iar  al  doilea  este  clona  chinezeasca  npn la fel de proasta  a lui 2sd669 tot de la Hitachi ...ia  si  cauta-le  sub  aceste  coduri  si  le  gasesti  destul  de  usor ... se  folosesc in  special  in  etajele  de  preamplificare  din  aaf-uri...

Link spre comentariu

vad  ca  se  bat  cimpii  mai  sus  un  pic  cu  bd235 sau  bd237 ... 

bd235  stie  un  Vcbo  maxim  de  60v ,   bd237  stie  100v ...iar  2sd669  stie  180v ...

in  concluzie ,  la  tensiuni  mici  de  alimentare a  etajului  prefinal ...atunci  dap , merge ... dar  la  tensiuni  mari ...nema , echivalenta  nu  este  corecta ...

Link spre comentariu
Acum 17 minute, modoran a spus:

Initiatorul topicului cica are de reparat o boxa pasiva, dar eu nu am vazut astfel de boxe sa aiba tranzistori in ele

O fi izolata cu polistiren de 20cm de aia e pasiva. 

Link spre comentariu
Acum 5 ore, modoran a spus:

Initiatorul topicului cica are de reparat o boxa pasiva, dar eu nu am vazut astfel de boxe sa aiba tranzistori in ele

Sunt doagele alea de lemn, am găsit și eu cu prefinalii ăștia,  dar se găsesc... cred ca am luat de la superel....2000. Când ai bruneți în apropiere, te crucești cu ce scule vin!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări