Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Toaletele şi hârtia igienică

ctepeo

Postări Recomandate

Şi da, şi nu. Nu am aflat cum funcţiona "robinetul medical", deşi bănuiesc că era pe un principiu asemănător celui monocomandă.

Buda cu 2 scurgeri de la rezervor, oare era eficientă? Cam îngust spaţiul de evacuare.

La partea de clopot încă sunt 2 opinii

Idem cum pe unde intra aerul la rezervoarele montate jos sau la seminînălţime.

Şi oare cum funcţiona acest sistem? Creea un vid care trăgea apa? Mă refer la pg. 309. Ilie Ionescu - "Materiale pentru instalaţii tehnico-sanitare, gaze, încălzire centrală şi ventilaţie", apărut la Ed. de Stat Didactică şi Pedagogică în 1961, tipărit la Întreprinderea Poligrafică Sibiu, Str. I.V. Stalin nr. 15

Ilie Ionescu - Materiale pt. instalatii tehnico-sanitare, .... (Ed. Didacitca si Pedagogica, 1961) pg. 308-309.jpg

Editat de ctepeo
Link spre comentariu
Acum 20 minute, ctepeo a spus:

Şi da, şi nu. Nu am aflat cum funcţiona "robinetul medical", deşi bănuiesc că era pe un principiu asemănător celui monocomandă.

Buda cu 2 scurgeri de la rezervor, oare era eficientă? Cam îngust spaţiul de evacuare.

Ce probleme te framinta pe tine pe caldura asta! Esti instalator, vrei sa devii, sau doar te plictisesti?

Link spre comentariu
Acum 2 ore, ctepeo a spus:

...

Şi oare cum funcţiona acest sistem? Creea un vid care trăgea apa? Mă refer la pg. 309. Ilie Ionescu - "Materiale pentru instalaţii tehnico-sanitare, gaze, încălzire centrală şi ventilaţie", apărut la Ed. de Stat Didactică şi Pedagogică în 1961, tipărit la Întreprinderea Poligrafică Sibiu, Str. I.V. Stalin nr. 15

Ilie Ionescu - Materiale pt. instalatii tehnico-sanitare, .... (Ed. Didacitca si Pedagogica, 1961) pg. 308-309.jpg

Ai idee cum functioneaza un dispozitiv tip sifon ?

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Eu tot nu am înţeles.

Aparatele de spălare (sau cum le-o zice) aun fost foarte rare pe la noi. Am văzut, dar numai în clădiri publice. A văzut vreunul cineva în locuinţe?

Profesor Paul Schimdt - "Handuch der hochbaus" (crica 1930) pg. 606. Ăla din poză, operă tehnică... majoritatea sunt mai simple.

Prof. Paul Schimdt - Handbuch der hochbaus (cca 1930) pg. 606 bude.jpg

Link spre comentariu

Iti vine asa, din an in an, cate o idee?  Am vazut doar varianta moderna.

Am montat la complexul comercial Prisma, de langa Bucuresti.  Puteai sa te caci bastoane si dispareau in canalizare, asa presiune avea. Vasul WC era anume, putin diferit fata de cele pentru bazine.  

Link spre comentariu

Dumnezeuleeee....de un an de zile il framanta problema cac*tului !!! 💩💩

L-or fi averizat pe Softpedia si acum se ,,  refuleaza '' aici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări