Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acumulator My Project 20V FOR ALL

Postări Recomandate

Salut, acum cateva zile am achizitionat de la Kaufland un rotopercutor care nu vine cu acumulator, pretul a fost ok, 68 de lei parca. Am mers dupa sa caut un acumulator, am gasit unul de la My Project de 20V, pana aici toate bune si frumoase. Langa erau incarcatoarele, am gasit doar de la Parkside 20V XTeam. Am ajuns acasa si ce sa vad, incarcatorul nu e compatibil cu acumulatorul. Am sunat astazi la Kaufland si mi-au spus ca nu stiu cand o sa aduca sau daca o sa se aduca incarcatoare in zona mea si nici online nu pot achizitiona. Am incercat sa modific incarcatorul de la parkside, l-am desfacut si am scos conductorii care in capat au o tablita metalica care intra in acumulator. Tot am incercat sa-l pun dar nu incarca, imi arata ca e incarcat complet chiar daca acumulatorul este pe rosu. Cum pot modifica acest incarcator sau este o alta varianta de care pot sa ma folosesc ca sa incarc acest acumulator? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sfatul meu e să montați frumos încărcătorul Parkside și să faceți retur la ambele, dacă nu ați afectat aspectul exterior și mai aveți factura/cutiile.

Altfel vă puteți trezi cu banii dați pe ceva nefolositor.Ați întrebat dacă mai e vreun magazin din lantul național care are pe stoc acel încarcător ?

Dacă nu au, retur și pa-pa....

Nu prea sunt multe încarcătoare compatibile dintre firmele de pe piață, exceptând unele clone rebranduite.Unele utilizează comunicație de date între acumulator si incărcător si nu se ,,înțeleg,, cu acumulatori de alt tip.Altele doar sesizează pe al treilea pin o tensiune diferită funcție de tensiunea nominală a acumulatorului.

Eu am facut câteva modificări, de exemplu am pus acumulatori Li-Ion în loc de Ni-Cd la bormașini Bosch vechi și incarcatorul original l-am adaptat să încarce corect si sa decupleze la tensiunea maxim admisă, dar am folosit BMS și kit sursă de curent/ tensiune constantă setabile separat.Alea au costat încă vreo 50 Lei în plus față de acumulatorii Li-Ion.

Dar în cazul de față, fiind scule noi, nu cred că se justifică o cârpeală care anulează garantia de doi ani...părerea mea.Dar fiecare face cum crede de cuviință...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări