gymy Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 (editat) Caut integratul sursa pentru o placa de mașină de spălat Panasonic. Știe cineva unde as putea să-l găsesc? Am încercat cu gogu dar îmi da doar o firma digikey parca unde e 30 $ transportul. Editat August 7, 2023 de gymy Link spre comentariu
modoran Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 Digikey e un furnizor renumit din SUA. Daca 30$ e scump vezi cat costa o mașină de spălat nouă . Recuperezi banii de la client daca e de acord cu reparația. Vezi că peste 50$ transportul e gratis. Link spre comentariu
gymy Postat August 7, 2023 Autor Partajează Postat August 7, 2023 30$ + taxe vamale deci nici nu mă gândesc să comand de acolo. Nu plătesc 40$ pe un integrat de 5$. Nu mai e nevoie. Am comandat de pe aliexpress cu 5 $ transportul inclus. Mai bine aștept o lună. Link spre comentariu
UDAR Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 Se găsește la Mouser 13,22 lei + TVA. Nu știu cât e transportul. Link spre comentariu
modoran Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 Tot atat e transportul si la mouser, 90 lei + tva. Cat e la digikey, e si la mouser, se concureaza intre ei. Link spre comentariu
raba Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 Oricum farnell e mai accesibil: https://ro.farnell.com/search?st=BM2P121X Şi de pe Ali va lucra?? Link spre comentariu
modoran Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 Cand te gandesti ca tot cam 5$ costa si daca luai prin protehno. 13,27 piesa + 15 lei fan curier + total tva. Link spre comentariu
gymy Postat August 7, 2023 Autor Partajează Postat August 7, 2023 Mulțumesc dar exact ăsta a fost scopul întrebării : să găsesc mai aproape. La Farnell îmi arată că nu e pe stoc. Protehno sau cum îi spune dacă nu are indexare google poate să tragă oblonul. Nu ii găsește nimeni. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum