Nicu Daniel Toader Postat August 6, 2023 Partajează Postat August 6, 2023 (editat) Vând amplificator 5.1 Harman Kardon in stare perfectă de funcționare.Estetic foarte bun. Neumblat și neschimbat nimic în el.Decodare Dolby Digital și DTS. 100 de watt r.ms pe fiecare din cele 5 canale. Ieșire pasivă de subwoofer. 110 watt r.ms. îm modul stereo. Traf de 1000 de watt.Consum 450 de watt. 22.3 kg. High Instantaneous Current Capability(HCC) - +- 75 Amperi.Telecomanda e de la AVR 3000 perfect compatibilă.În zona Timișoarei PTR CEI INTERESAȚI. ASIGUR TRANSPORT ACASA.DE PREFERAT PREDARE DIN CAMERA MEA, CU PROBĂ DE ORICE FEL.GREUTATEA DE PESTE 22 DE KG POATE PUNE PROBLEME LA TRANSPORT.TRIMIT AMBALAT CORECT DAR PE RISCUL CUMPĂRĂTORULUI.PRET 700 RON Editat August 6, 2023 de Nicu Daniel Toader Link spre comentariu
RJK Postat August 6, 2023 Partajează Postat August 6, 2023 Ia vezi ce scrie aici - Link spre comentariu
Nicu Daniel Toader Postat August 6, 2023 Autor Partajează Postat August 6, 2023 Stiu ce zici si chiar acum ma chinui sa urc pozele.Nu am prea vandut mai nimic de mult de tot.Ma conformez.Nustiu cum sa sterg al doilea anunt Link spre comentariu
Kuki Postat August 6, 2023 Partajează Postat August 6, 2023 Nu te chinui, copiaza de aici... Link spre comentariu
validae Postat August 6, 2023 Partajează Postat August 6, 2023 Am șters al doilea anunț. Link spre comentariu
Nicu Daniel Toader Postat August 6, 2023 Autor Partajează Postat August 6, 2023 (editat) Acum 50 minute, validae a spus: Am șters al doilea anunț. Multumesc frumos. Acum 2 ore, Kuki a spus: Nu te chinui, copiaza de aici... Mersi.Uitasem de el Editat August 6, 2023 de Nicu Daniel Toader Link spre comentariu
floriyn87 Postat Februarie 3, 2024 Partajează Postat Februarie 3, 2024 Buna ziua, mai este disponibil amplificatorul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum