Ovidanie Postat August 5, 2023 Partajează Postat August 5, 2023 O veste foarte buna pentru antivaccinisti!!! Cercetatorii nu stiu care au pus la punct un aparat care practic anuleaza vaccinarea, mai precis neajunsurile vaccinarii, pacientul ramane doar cu imunitatea. Cum functioneaza: Totul se bazeaza pe frecventa Rife, ercetatorii au identificat exact frecventa care afecteaza "spike-ul din vaccin". Tratamentul este disponibil contra cost, numai ca trebuie sa faci cate o sedinta pentru fiecare doza, si la urma ar fi buna inca o sedinta de "fixare". Ce fixeaza, nu stiu. Cat costa? Nu am aflat inca. Link spre comentariu
merck Postat August 5, 2023 Partajează Postat August 5, 2023 Acum 8 minute, Ovidanie a spus: Tratamentul este disponibil contra cost, numai ca trebuie sa faci cate o sedinta pentru fiecare doza, si la urma ar fi buna inca o sedinta de "fixare". Si nu va fi si rapel la fixare? Dar booster la fixare? Teapa pentru prostii care ar musca o asemenea momeala! Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 5, 2023 Partajează Postat August 5, 2023 (editat) Eu m-am dezvaccinat bând bere ieftină la pet. N-am știut de rife, că beam și d-asta. Am mai luat și vreo două spikeuri de tensiune anodică. Editat August 5, 2023 de cdinu332 Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 5, 2023 Autor Partajează Postat August 5, 2023 Acum 8 minute, cdinu332 a spus: Am mai luat și vreo două spikeuri de tensiune anodică. Deci mergi pe principiul ca spike pe spike se scoate! Link spre comentariu
sesebe Postat August 5, 2023 Partajează Postat August 5, 2023 Acum trebuie sa apara și anti-dezvaccinistii. Abia aștept discuțiile. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat August 5, 2023 Partajează Postat August 5, 2023 1 oră în urmă, merck a spus: Si nu va fi si rapel la fixare? Dar booster la fixare? Teapa pentru prostii care ar musca o asemenea momeala! Aceeasi parere o am si eu. SI, daca vaccinarea a fost BUNA, de ce ar vrea vaccinatii sa se dezvaccineze? S-au dat seama oare de prostia facuta, sau?!? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 5, 2023 Partajează Postat August 5, 2023 Eu am o veste buna pentru cei multi-vaccinati; cercetatorii norvegieni au descoperit o planta care contine 99% din serul vaccinului covid, deci cine mai vrea doze poate cumpara planta (nu stiu exact acum sub ce nume se afla pentru ca e strict secret). Link spre comentariu
Postări Recomandate