Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dezvaccinare

Ovidanie

Postări Recomandate

O veste foarte buna pentru antivaccinisti!!!

Cercetatorii nu stiu care au pus la punct un aparat care practic anuleaza vaccinarea, mai precis neajunsurile vaccinarii, pacientul ramane doar cu imunitatea.

Cum functioneaza: Totul se bazeaza pe frecventa  Rife, ercetatorii au identificat exact frecventa care afecteaza "spike-ul din vaccin". Tratamentul este disponibil contra cost, numai ca trebuie sa faci cate o sedinta pentru fiecare doza, si la urma ar fi buna inca o sedinta de "fixare". Ce fixeaza, nu stiu. Cat costa? Nu am aflat inca. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

2

• manolo

1

• merck

1

• cdinu332

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 8 minute, Ovidanie a spus:

Tratamentul este disponibil contra cost, numai ca trebuie sa faci cate o sedinta pentru fiecare doza, si la urma ar fi buna inca o sedinta de "fixare". 

Si nu va fi si rapel la fixare? Dar booster la fixare? :85

Teapa pentru prostii care ar musca o asemenea momeala!

Link spre comentariu

Eu m-am dezvaccinat bând bere ieftină la pet. 

N-am știut de rife,  că beam și d-asta.

Am mai luat și vreo două spikeuri de tensiune anodică.

Editat de cdinu332
Link spre comentariu
Acum 8 minute, cdinu332 a spus:

Am mai luat și vreo două spikeuri de tensiune anodică.

Deci mergi pe principiul ca spike pe spike se scoate!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, merck a spus:

Si nu va fi si rapel la fixare? Dar booster la fixare? :85

Teapa pentru prostii care ar musca o asemenea momeala!

Aceeasi parere o am si eu. SI, daca vaccinarea a fost BUNA, de ce ar vrea vaccinatii sa se dezvaccineze?

S-au dat seama oare de prostia facuta, sau?!?

Link spre comentariu

Eu am o veste buna pentru cei multi-vaccinati; cercetatorii norvegieni au descoperit o planta care contine 99% din serul vaccinului covid, deci cine mai vrea doze poate cumpara planta (nu stiu exact acum sub ce nume se afla pentru ca e strict secret).:secret

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări