Budreala Radu Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 https://ibb.co/bdGD6Bp Lungime: 70mm Diametru: 32mm Provin de la o lampa solara, puternica, 90w; nu au nicio inscripționare, nu știu ce sa caut... am alimentat cu un 18650 cele trei matrici de leduri și se aprind corect, deci tensiunea ar fi cam de 4v, dar la curent mare. Bornele sunt cu șuruburi. Știți pe unde se găsesc? Link spre comentariu
Budreala Radu Postat August 4, 2023 Autor Partajează Postat August 4, 2023 (editat) Mda, am găsit, codul corect 32650, LiFePo4. Tensiune pe celula: 3,65v Problema este că nu se găsesc în Ro... Editat August 4, 2023 de Budreala Radu Link spre comentariu
bmwh548 Postat August 5, 2023 Partajează Postat August 5, 2023 Se pot cumpara celule normale si se sudeaza lamele pe ele (cum se procedeaza si cu 18650). Link spre comentariu
validae Postat August 5, 2023 Partajează Postat August 5, 2023 E vorba de LiFePo4 acolo, au altă tensiune nominală și de finalizare a încărcării decât Li-Ion.... Ca să înlocuiești acumulatorii cu Li-Ion se poate, dar numai schimbând și BMS-ul. Dar cel mai important e că LiFePo4 au o siguranță mai mare în exploatare, suportă mai bine temperaturile mari și au un număr de cicluri de descărcare de cinci ori mai mare decât Li-Ion. Singurul dezavantaj la LiFePo4 e densitatea de curent mai scăzută per kg deci capacități ceva mai mici la același volum.Dar avantajele sunt mai mari... Link spre comentariu
bmwh548 Postat August 6, 2023 Partajează Postat August 6, 2023 Am fost inteles gresit: ma refeream ca se pot cumpara celule LiFePo4 32650 normale si se sudeaza lamele ulterior. Cele originale au terminale cu surub, mai greu de gasit in comertul autohton. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat August 6, 2023 Autor Partajează Postat August 6, 2023 Am vorbit și cu clientul, când i-am arătat preturile la care se comercializează, a zis pass... Link spre comentariu
validae Postat August 6, 2023 Partajează Postat August 6, 2023 Adevărul e că decât să cumperi acumulatori noi pentru o lampă din asta, ieși mai bine dacă iei altă lampă. Rămâi și cu piese de schimb.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum