Florin 1972 Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 Bună ziua. Am vrut să schimb și eu un întrerupător clasic unul touchscreen dar m am lovit de următoarea problemă. In doza de la întrerupător am două faze și un singur nul și nu știu cum aș putea să le leg. Dacă pun o fază în el și cealaltă în L1 și nul în L2 mi se aprinde un bec. Și invers... Dacă schimb faza de la celălalt bec se aprinde celălalt bec dar nu le pot aprinde pe amândouă separat. O soluție mă gândesc că ar fi un întrerupător touch simplu + simplu dar vreau să evit găurirea peretelui pentru că la acela e necesar două găuri de doză. Pot găsi undeva un întrerupător touchscreen cu două faze sau dați mi, va rog alte idei. Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri Link spre comentariu
ratza Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 Salut. Găseşti touch cu două faze prin orice magazin de electrice. Link spre comentariu
Florin 1972 Postat August 4, 2023 Autor Partajează Postat August 4, 2023 Ei așa spun că sunt touchscreen cu două faze dar în principiu are un L care este faza și mai multe L1,L2,L3 unde se leagă nulurile. Nu am găsit până acum un touchscreen în care intră două faze. Dacă ai cunoștință de așa ceva lasă mi te rog un link. Mulțumire anticipate Link spre comentariu
validae Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 Faci o mică ,,operaţie,, în doza de distribuţie a acelei lustre sau corp de iluminat şi faci ca faza să fie comună celor două becuri.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum