Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Zalman VF700-Cu galagios

Sonic

Postări Recomandate

am pe placa video montata o racire Zalman VF700-Cu, care este destul de galagioasa. (Motivul nu-l stiu) Din cate am cercetat are 2 moduri de functioanre - silent mode (pe la 28db) si performance mode (peste 30 parca). Stie cineva sa imi explice cum sa trec pe silent (presupunand ca acuma e pe performance) sau unde gasesc un program de reducere a turatiilor unui cooler ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sonic

7

• Dr.L

5

• MifTy

3

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...

ms, acuma e silentios...se aude doar debitu de aer produs nu si cooleru. si ca sa nu deschid alt topic o sa intreb aici: Unde pot gasi neoane pt. pc cu senzor de sunet ? are cineva idee ?

Link spre comentariu

crede-ma ca am cautat pe toate siturile de specialitate (cunoscute si chiar mai putin cunoascute). Unele nu au deloc neoane iar cele care au nu au acel senzor de sunet. Pe mine mai mult senzoru respectiv ma intereseaza ca in PC, am 2 neoane simple. :supz:

Link spre comentariu

pai faci un amplificator de microfon,care amplifica semnanul pana ce acesta comanda un mos care e in serie cu alimentarea neoanelor(doar suntem pe un forum de electronica :smt003 )aia cu senzorul vine integrata cu un rack ceva,care mai are niste mufe/afisaje/reglaje

Link spre comentariu

adic? tu ai vrea ceva gen org? de lumini, care s? comande neonul ?la???ar merge, dar e cam lent...apropo, normal c? nu g?se?ti în rrromanica, ce vrei tu se g?se?te afar?, la magazinele de modding pc, ?i cost? multi?or ?i pentru cei de acolo, darmite importat... ar costa cam de 5-6 ori pre?ul de afar?, ?i sunt cam pu?ini apuca?i la noi dispu?i s? dea 12-13 milioane vechi pentru un neon!!!...

Link spre comentariu

Hai mai mifty ca exista si in Romania, ce poate fi asa scump la un neon de 3w alimentat la 12/5v. are un prieten...el lucra la un depozit de calculatoare si a prins ultimele 2 bucati. 50ron/bucata. I-am facut oferta dar nu vrea sa le dea.

Edit: ar m ai fi varianta asta: http://www.autoschrott.ro/index.php?act ... d=U_994444 neon de masina alimentat la 12v, cu conectoru acela schimbat. Ce ziceti ?

Link spre comentariu

ideea e c? în ultima vreme au ap?rut zeci de magazine de modding PC, care au inclusiv site de comer? electronic... ?i am dat peste unele cu ni?te scoruri... nu era nimic mai ieftin de 2-300 de dolari bucata!!!?i v? repet: foarte pu?ini importatori din românia aduc asemenea chestii, ei prefer? s? cumpere ce ofer? chinezii, la 1000 sau 5000 de buc??i!!!...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări