Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema upload arduino nano

ionutz2013

Postări Recomandate

Acum 24 minute, zvonacfirst a spus:

Foloseste prima schema. Sunt aceleasi scheme dar conexiunile sunt facute altfel. Prima direct pe pinii Arduino cealalta pe pini ICSP. Cauta Arduino pinout si ai sa intelegi de ce zic ca nu sunt diferite conexiunile (vezi pinii D10=RST, D11=MOSI, D12= MISO si D13=SCK).

Pai si dupa ce fac schema trebuie si ceva soft nu? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 171
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 18 minute, zvonacfirst a spus:

Citeste aici despre Arduino as ISP.

Nu merge da eroarw si de bootloader failed chip erase. E dusa nu am ce sa ii mai fac. Caut alta placa asta e busita. Vad ca ledul de tx sta permanent aprins nu pot compila pe ea nu pot scrie bootloader nu pot face nimic cu ea. E varza

Editat de ionutz2013
Link spre comentariu
Acum 21 minute, daniels a spus:

Uite ce bootloader am eu

F-r-titlu.png

Nu merge cu niciunu. Am incercat toate versiunile de ide toate bootloaderele, biblioteci etc. Toate in zadar pe o placa busita. La tine cand o alimentezi cate led-uri raman aprinse? La asta sta aprins pwr si tx. E clar ca e busit ceva pe ea de la inceput.  Inca o confirmare ca este busita  se vede in foto. In concluzie orice actiune incerc asupra ei este urmata de eroare. O sa ajunga la donatii si asta e. Eu nu imi mai bat capu cu ea. 

20230804_220655.jpg

Editat de ionutz2013
Link spre comentariu

Am reusit sa ii rescriu bootloaderu. Se aprinde doar power dar cand compilez aceeas eroare acelas lucru. Si dupa tentativa de compilare incepe sa clipeasca ledul cu L. Clipeste de 2 ori rapid cu pauza de o secunda si iar de 2 ori rapid. Daca apas pe reset nu reactioneaza. Daca scot alim si pun din nou dispare acea clipire ramanand doar pwr pana la urmatoarea tentativa de compilare esuata. Am epuizat toate metodele cu aceasta mizerie de placa. 

Link spre comentariu
Acum 12 minute, daniels a spus:

Eroarea aia aparea si la mine. 

Daca nu gasesti pe nimeni loco sa o verifice, daca vrei o poti trimite la mine pt verificare. Ti-o trimit inapoi

Pai si cum ai scapat de ea? Unde sa o trimit? De ex daca o alimentez se aprinde numai power in rest niciun led nu face nimic nicio clipire absolut nimic. Daca apas pe reset incepe sa flashuiasca in continuu.  Filmarea aici https://imgur.com/a/gvNYTfZ 

Face asa dupa ce i-am facut un burn bootloader folosind arduino uno ca isp. Inainte de operatiunea asta stateau aprinse atat power cat si tx. Daca vrei ti-o trimit dar nu stiu unde. Eu stau in Bucuresti

Link spre comentariu
Acum 3 ore, zvonacfirst a spus:

Acum mai am cateva NANO, toate cu mini USB si merg fara probleme pe ambele variante de IDE cu old bootloader.

Ieri am lucrat cu IDE 2.1.1 si nu a recunoscut clonele cu old bootloder a trebuit sa-l rescriu cu un USBASP.  

Acum 1 oră, daniels a spus:

Uite ce bootloader am eu

F-r-titlu.png

ce placa e aia ''ATmega328''???

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări