daniels Postat August 16, 2023 Partajează Postat August 16, 2023 La tine probabil merge ca ai folosit avrdude.conf in varinta modificata care a fost pusa de cineva. Ionut probabil nu are acea varianta. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat August 16, 2023 Autor Partajează Postat August 16, 2023 Nu am umblat la nimic. Nu am facut decat sa instalez din nou acel driver. Atat si a mers. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 16, 2023 Partajează Postat August 16, 2023 Acum 2 ore, daniels a spus: La tine probabil merge ca ai folosit avrdude.conf in varinta modificata Posibil dar ce il incurca sa traga beneficii din aceasta discutie pe care tot el a provocat-o? Nu inteleg la ce driver minune, care i-a rezolvat problema, tot face referire. Link spre comentariu
daniels Postat August 16, 2023 Partajează Postat August 16, 2023 Acum 33 minute, zvonacfirst a spus: Nu inteleg la ce driver minune, care i-a rezolvat problema, tot face referire. Daca l-a instalat il are in calculator si ne poate spune. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat August 16, 2023 Autor Partajează Postat August 16, 2023 (editat) asta e driverul minune care merge cu placutele arduino nano clone atmega328pb CH34x_Install_Windows_v3_4.zip. linkul de descarcare in caz ca are cineva probleme aici! Editat August 16, 2023 de ionutz2013 Link spre comentariu
ionutz2013 Postat August 16, 2023 Autor Partajează Postat August 16, 2023 Nu am instqlat nimic! Tot ce am uploadat pana acum pe celelalte placi a fost driverul care l-a instalat windows automat de cand am conectat primu arduino pe acest laptop. Cu acelas driver am conectat toate placile de pana acuma care au mers fara pb. De cand cu acest nano care nu a vrut sa functioneze cu ce aveam instalat de pana acum am mai instalat 1 driver care nu a mers, si in final am gasit driverul care l-am postat mai devreme cu care merg atat celelalte placi cat si acest nano. Laptopul il folosesc din an in paste cand am nevoie de pc. In rest este mobilier. Link spre comentariu
nico_2010 Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 Cred ca deja s-a rezolvat "problema" initiatorului, asa ca inchid topicul. Link spre comentariu
Postări Recomandate