Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema upload arduino nano

ionutz2013

Postări Recomandate

• Răspunsuri 171
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutz2013

60

• zvonacfirst

38

• daniels

31

• nico_2010

12

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 2 ore, daniels a spus:

La tine probabil merge ca ai folosit avrdude.conf in varinta modificata

Posibil dar ce il incurca sa traga beneficii din aceasta discutie pe care tot el a provocat-o?

Nu inteleg la ce driver minune,   care i-a rezolvat problema, tot face referire. 

Link spre comentariu
Acum 33 minute, zvonacfirst a spus:

Nu inteleg la ce driver minune,   care i-a rezolvat problema, tot face referire. 

Daca l-a instalat il are in calculator si ne poate spune. 

Link spre comentariu

Nu am instqlat nimic! Tot ce am uploadat pana acum pe celelalte placi a fost driverul care l-a instalat windows automat de cand am conectat primu arduino pe acest laptop. Cu acelas driver am conectat toate placile de pana acuma care au mers fara pb. De cand cu acest nano care nu a vrut sa functioneze cu ce aveam instalat de pana acum am mai instalat 1 driver care nu a mers, si in final am gasit driverul care l-am postat mai devreme cu care merg atat celelalte placi cat si acest nano. Laptopul il folosesc din an in paste cand am nevoie de pc. In rest este mobilier. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări