Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kit amplificator audio alimentat cu +/-95V

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acum 17 ore, modoran a spus:

Clientul stie ca vrei sa montezi module din alea China ce scrie 2x50W pe ele alimentate la 24V din incarcator de laptop ? 

Nu de altceva, dar diferenta de putere audio fata de originali este enorma.

Inteleg ca nu vrea sa plateasca, dar macar sa fie informat inainte ce va iesi in final in suma respectiva.

Da, clientul stie ceva, i-am spus ca fac o modificare.  Modulele alea in clasa D le-am prezentat aici pe forum, spuneam atunci ca suna surprinzator de bine, chiar livreaza 2*50W alimentate la tensiune maxima. Eu o sa le alimentez la 18-19V, ambele din acelasi alimentator, probabil pe la 2*30W va intra alimentatorul in protectie.

Cat despre client...a avut la dispozitie foarte multi ani, putea sa restaureze total sau sa-l serviseze profesional, daca avea de gand sa plateasca. Dar e un zgarcit, vrea moca, eu consider ca pentru 300 lei, cat am cerut,  primeste prea mult. A trecut o saptamana de cand facea reprosuri ca nu vreau sa ma apuc de amplitunerul lui, i-am cerut sa-mi aduca intai banii,  si la doua-trei zile dupa, "cand vin piesele" sa-mi aduca si amplificatorul. Daca fac greseala sa primesc amplificatorul in service, garantat o sa-l vad de doua ori pe zi, individul exceleaza in a fi pisalog.

La 08.08.2023 la 20:53, deo a spus:

Totusi ar fi bine daca a-ti spune numele obiectului in cauza,daca este G sau H trebuie sa fie si o tensiune dubla in jumatate valoarea celei mari(+-45v aproximativ).

Din ce-mi amintesc, masurasem atunci o tensiune de +/- 90V, de curent mare, +/- 100v la curent mic, patru tensiuni de 16V, astea alimentat partea de reglaj tensiune pe finali, si inca cateva tensiuni pentru radio, un 40V,  un 12V, parca era si 6v pentru becurile de la scala...

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări