alzisor Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 http://www.alfaservice.ro/index.php?mai ... ucts_id=41 asta este kitul se poate ca la 2x30v/ac sa scoata 2x280w rms in clasa AB ? ar veni cam 2x35v/dc. nu vad ce srie pe finali dar oricum e productie china din ce se vede pe placa. O fi ceva de capul lui ? pretul este bun la asa putere dar nu cred ca este reala. Dati-mi si mie o idee de amp la 2x300 pana in 150 de ron. multumesc Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 6, 2008 Administratori Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Sa mutat la consultanta, la Amplificatoare discutile sunt despre facere amplificatoare Inafara ca puterea aia e supranaturala kitul este destul de bunicel, tu daca faci unu asemanator de la 0 te va costa mult mai mult Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 vezi pe la sectiunea de vanzari,printre altele gasesti 2x av/ipa400 pe la 2 mil Link spre comentariu
Vizitator andri1940 Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 am avut si eu de la alfaservice un kit asemanator cu asta, de 2X250W. Dupa ce ca primul pe care l-am luat nu functiona pe un canal si a trebuit sa il schimb, se auzea si nasol. Un amplif cu bipolari ii dadea clasa asa ca acum colecteaza praf. Mai bine te indrepti spre altceva, mai ales ca radiatoarul e de jucarie si trebuie inlocuit, iar puntea redresoare si conzii de filtraj sunt subdimensionate. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Si bobinele de pe iesire sint pe post de sigurante. :smt005 Link spre comentariu
alzisor Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 am vazut ipa-urile la vanzari dar nu sunt ca cele de pe site, nu prea imi place cablajul si faptul ca nu au gauri de prindere....stiu ca se pot da dar....ma mai gandesc.Un traf pt 2xIPA cam la cat ma duce ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 1-3 mil(cred),tot la vanzaritrebre sa fie >1kw, 1,5 ajunge Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum