tomozey Postat Iulie 30, 2023 Partajează Postat Iulie 30, 2023 schimbat la acest model pe sursa 17 ips 12 ledurile 4a si 2b .6barete originale dar mosfet-ul fqd7n60 ce comanda invertorul pt. leduri se incinge puternic cca.4min .ce ar putea fi cauza.ledurile initiale dadeau lumina albastra curios led original lumina alba dar acelas defect Link spre comentariu
tomozey Postat Iulie 31, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2023 Acum 11 ore, tomozey a spus: schimbat la acest model pe sursa 17 ips 12 ledurile 4a si 2b .6barete originale dar mosfet-ul fqd7n60 ce comanda invertorul pt. leduri se incinge puternic cca.4min .ce ar putea fi cauza.ledurile initiale dadeau lumina albastra curios led original lumina alba dar acelas defect TV HORIZQN 48 INCI Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 31, 2023 Partajează Postat Iulie 31, 2023 Daca se incalzeste pana in 65grade e ok Link spre comentariu
tomozey Postat Iulie 31, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2023 Nu am pus aparatul sa-i citesc temperatura dar cam 20 minute miroase tare a cablaj ars .am incercat si alt mos-fet la54amperi dar se incalzeste imediat.ceva defect din integratul de comanda sa fie ? Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 31, 2023 Partajează Postat Iulie 31, 2023 Care e curentul prin leduri ? Cu ledurile vechi cu lumina albastra e acelasi curent prin ele ? Link spre comentariu
tomozey Postat Iulie 31, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2023 nu am mai masurat vazand ca are pete pe ecran si la deschidere am vazut multe led-uri in albastre le-am schimbat dar placa la mos pe partea din fata era neagra de la temperarura am sa masor pe astea noi curentul Link spre comentariu
tomozey Postat Iulie 31, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2023 ledurile noi consuma 250 miliamperi Link spre comentariu
tomozey Postat Iulie 31, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2023 Fara leduri conectate , se arde mosfetul Link spre comentariu
tomozey Postat August 1, 2023 Autor Partajează Postat August 1, 2023 rezolvat ,cond de filtraj 68micro la 160v defect ce pleaca spre leduri .multumesc pt raspunsuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum