Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator PIC16F877

Postări Recomandate

Buna ziua , am un microcontroler care este intru-un simulator de commonrail injector , si nu mai lucreaza programul , pe display apar doar dungi(vedeti in imaginea atasata)Imagine

Am un programator TS-8900-K150 , si nu am reusit sa citesc programul de pe microcontroler, citeste la un moment dat doar ca spune ca nu poate citi chiar in totalitate,am incercat sa copiez datele de pe cel vechi pe cel nou doar ca e aceiasi problema, dar pe alt microcontroler bun il vede bine.

Ce mai pot face in privinta asta?

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Display-ul se aprinde așa pentru că nu este inițializat. Verifică cu atenție ca biții de date și comandă ai display-ului, să facă contact cu pinii microcontrolerului (mufe cu contacte oxidate sau chiar cablaj întrerupt)

Verifică dacă nu este activată protecția  la citire a microcontrolerului. Nu încerca să modifici biții pentru protecție. Modificarea lor duce la ștergerea automată a microcontrolerului. Dacă protecția la citire este activată atunci nu ai nici o șansă să citești microcontrolerul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări