Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Spectrum audio cu led-uri

rony2006

Postări Recomandate

Buna ziua stie cineva cum sa fac un spectrum audio cu leduri?Am vazut un filmulet pe youtube dar spunea ca folosea un pic.Eu m-am gandit ca daca fac vreo 40 de vu-metre si la fiecare pe intrare ii adaug cate un filtru cred ca as reusii,voi ce parare aveti ar merge?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

• Blind

1

• ole

1

• rony2006

1

Top autori în acest subiect

si eu m-am apucat de asa ceva. 32 canale cu 16trepte fiecare. mi-am facut si schema si cablaj(in eagle...inca nu l-am realizat fizic). Problema la care am ajuns e ca nu gasesc matrici 16x16(8x8 sunt dar costa foarte mult 8 cate am nevoie). O solutie ar fi sa-mi fac eu matricea....dar cine-mi face cablaj dublu cu treceri metalizate(exceptand E***COM...singura firma pe care o stiu ca "fabrica" cablaje. la ei e scump de facut)? Se poate realiza la nivel DYI?

Link spre comentariu

se poate si diy,enevtual ledurile sa nu fie puse pe cablaj,ci pe alt suport mecanic,iar legaturile facure din picioarele acestora+firevezi la servicii,sunt membrii care fac cablaje

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări