rony2006 Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Buna ziua stie cineva cum sa fac un spectrum audio cu leduri?Am vazut un filmulet pe youtube dar spunea ca folosea un pic.Eu m-am gandit ca daca fac vreo 40 de vu-metre si la fiecare pe intrare ii adaug cate un filtru cred ca as reusii,voi ce parare aveti ar merge? Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Te-ai uitat atent la sectiunea "accesorii audio"? Tin minte ca a fost pusa in discutie chestia asta acum ceva vreme pe forum. Ia incearca o cautare... Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 vezi ceva scheme la viewtopic.php?f=35&t=5017PS: am mutat eu discutia de la DIY la ACCESORII AUDIO Link spre comentariu
ole Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 si eu m-am apucat de asa ceva. 32 canale cu 16trepte fiecare. mi-am facut si schema si cablaj(in eagle...inca nu l-am realizat fizic). Problema la care am ajuns e ca nu gasesc matrici 16x16(8x8 sunt dar costa foarte mult 8 cate am nevoie). O solutie ar fi sa-mi fac eu matricea....dar cine-mi face cablaj dublu cu treceri metalizate(exceptand E***COM...singura firma pe care o stiu ca "fabrica" cablaje. la ei e scump de facut)? Se poate realiza la nivel DYI? Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 se poate si diy,enevtual ledurile sa nu fie puse pe cablaj,ci pe alt suport mecanic,iar legaturile facure din picioarele acestora+firevezi la servicii,sunt membrii care fac cablaje Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Si eu as vrea sa imi fac dar numai un canal cu mai multe ma depaseste imi ziceti va rog cum sal fac si cum sa il leg sa mearga ? Link spre comentariu
gogoo Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 viewtopic.php?f=35&t=4603 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum