Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Afisaj 7 segmente 4 digiti facut acasa

ionutz2013

Postări Recomandate

Nu arată chiar așa de rău și sunt convins că după finisarea o să fie decent. Când am văzut masca pentru segmente  gândeam că va arata mult mai rău dar e binișor pentru o investiție minimă, cu bani cred că oricine putea plăti o debitare la CNC sau un print 3D.

Spor!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutz2013

18

• cdinu332

12

• validae

6

• Усилитель

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu trebuie facut la CNC....cu  putina inventivitate si creativitate iese mai simplu ,ieftin,economic cu  timpul....si mai deosebit.....de ex acoperit cu panza.....

( merge si la segmenti "liniute "....)

8226034237_c7f4d5b05c_b.jpg

Editat de Усилитель
Link spre comentariu
Acum 1 oră, Усилитель a spus:

Nu trebuie facut la CNC....cu  putina inventivitate si creativitate iese mai simplu ,ieftin,economic cu  timpul....si mai deosebit.....de ex acoperit cu panza.....

( merge si la segmenti "liniute "....)

8226034237_c7f4d5b05c_b.jpg

Da interesant si asta bun de retinut pe viitoare proiecte dar intensitate cam puternica. Vad ca nu se aprinde 1 led la segmentul de sus. Si unele lumineaza mai tare altele mai slab. Dupa ce il termin pe asta inceput o sa fac mai multe modele gen un fel de expozitie. Dar mai e pana acolo.

Link spre comentariu

Am fost azi pe la birou si am gasit niste folii transparente pentru imprimanta.

Am facut in programul de proiectat cablaje un display si l-am printat. Vreau sa spun ca a iesit super bine. Am uitat s-o iau cu mine ca mi-am batut capul cu unii si am plecat capiat.

Cine vrea pdf. cu astfel de display ii fac.

Link spre comentariu
Acum 27 minute, cdinu332 a spus:

Am fost azi pe la birou si am gasit niste folii transparente pentru imprimanta.

Am facut in programul de proiectat cablaje un display si l-am printat. Vreau sa spun ca a iesit super bine. Am uitat s-o iau cu mine ca mi-am batut capul cu unii si am plecat capiat.

Cine vrea pdf. cu astfel de display ii fac.

Ce dimensiuni au digitii? Posteaza pdf aici.

Link spre comentariu

Îți fac cum vrei.  Eu le-am făcut cu pasul de 1mm să-mi fie mai usor. 

Zi-mi mărimea unui segment,  apoi  spațiul dintre cifre și spațiul dintre cele două. 

Link spre comentariu

Fa,  te rog,  un desen să nu muncesc de două ori. Desenezi pe o hârtie si faci o poză. Îs mai greu de cap la ora asta :rade:

Peste o oră și ceva îl ai. 

La un număr sunt  7 segmente, ok?

Link spre comentariu

Când dai dimensiunea unui segment, specifici lungimea și  grosimea (lățimea), spațiul dintre segmente.

Cum bine spunea @cdinu332  mai bine faci un desen cu cote....că nu știi să explici bine în cuvinte.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări