Stefan Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 Nu arată chiar așa de rău și sunt convins că după finisarea o să fie decent. Când am văzut masca pentru segmente gândeam că va arata mult mai rău dar e binișor pentru o investiție minimă, cu bani cred că oricine putea plăti o debitare la CNC sau un print 3D. Spor! Link spre comentariu
Усилитель Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 (editat) Nu trebuie facut la CNC....cu putina inventivitate si creativitate iese mai simplu ,ieftin,economic cu timpul....si mai deosebit.....de ex acoperit cu panza..... ( merge si la segmenti "liniute "....) Editat August 7, 2023 de Усилитель Link spre comentariu
ionutz2013 Postat August 7, 2023 Autor Partajează Postat August 7, 2023 Acum 1 oră, Усилитель a spus: Nu trebuie facut la CNC....cu putina inventivitate si creativitate iese mai simplu ,ieftin,economic cu timpul....si mai deosebit.....de ex acoperit cu panza..... ( merge si la segmenti "liniute "....) Da interesant si asta bun de retinut pe viitoare proiecte dar intensitate cam puternica. Vad ca nu se aprinde 1 led la segmentul de sus. Si unele lumineaza mai tare altele mai slab. Dupa ce il termin pe asta inceput o sa fac mai multe modele gen un fel de expozitie. Dar mai e pana acolo. Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 Am fost azi pe la birou si am gasit niste folii transparente pentru imprimanta. Am facut in programul de proiectat cablaje un display si l-am printat. Vreau sa spun ca a iesit super bine. Am uitat s-o iau cu mine ca mi-am batut capul cu unii si am plecat capiat. Cine vrea pdf. cu astfel de display ii fac. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat August 7, 2023 Autor Partajează Postat August 7, 2023 Acum 27 minute, cdinu332 a spus: Am fost azi pe la birou si am gasit niste folii transparente pentru imprimanta. Am facut in programul de proiectat cablaje un display si l-am printat. Vreau sa spun ca a iesit super bine. Am uitat s-o iau cu mine ca mi-am batut capul cu unii si am plecat capiat. Cine vrea pdf. cu astfel de display ii fac. Ce dimensiuni au digitii? Posteaza pdf aici. Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 Îți fac cum vrei. Eu le-am făcut cu pasul de 1mm să-mi fie mai usor. Zi-mi mărimea unui segment, apoi spațiul dintre cifre și spațiul dintre cele două. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat August 7, 2023 Autor Partajează Postat August 7, 2023 Pai vreau asa: dimensiune segment 1cm, pas intre digiti 1cm: pas intre digit 2 si 3 2cm cu punctele la 1cm Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 Fa, te rog, un desen să nu muncesc de două ori. Desenezi pe o hârtie si faci o poză. Îs mai greu de cap la ora asta Peste o oră și ceva îl ai. La un număr sunt 7 segmente, ok? Link spre comentariu
validae Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 Când dai dimensiunea unui segment, specifici lungimea și grosimea (lățimea), spațiul dintre segmente. Cum bine spunea @cdinu332 mai bine faci un desen cu cote....că nu știi să explici bine în cuvinte. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat August 7, 2023 Autor Partajează Postat August 7, 2023 (editat) Asa e bine? Daca poti face grosimea de 1.5mm ar fi perfect. Dar e bine si cu 2mm Editat August 7, 2023 de ionutz2013 Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 Vezi care cum te satisface in miez de noapte. La unul sunt segmentele mai apropiate , la celalalt putin mai departate. Se mai pot distanta dupa gust, daca este nevoie. PCB_display _2023-08-07 (1).pdf PCB_display _2023-08-07.pdf Link spre comentariu
ionutz2013 Postat August 8, 2023 Autor Partajează Postat August 8, 2023 Ce sa zic mersi de pdf. Le mai ajustez eu cand ma apuc de ele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum