validae Postat Iulie 24, 2023 Partajează Postat Iulie 24, 2023 La 23.07.2023 la 12:22, her_cristler a spus: Ala e doar indicator, am nevoie de ceva care sa taie sau sa avertizeze cand se descarca prea mult acumulatorul Când se descarcă la limită, se aprinde cu roşu chenarul acumulatorului.... Link spre comentariu
her_cristler Postat Iulie 24, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2023 Acum 21 ore, Sandu 64 a spus: Am folosit asa ceva la autofiletanta 1s-8s se poate regla tensiunea la care sa te avertizeze Indica tensiunea pe fiecare element si tensiunea totala Nu se poate opri afisajul,am pus un mic intrerupator Eu nu am acces la fiecare celula in parte, doar la plus si minus unde am 21v , si cand scade la 12-14 v sa ma anunte, nu cred ca stie jucaria asta sa faca asta, trebuie conectata la fiecare celula in parte daca nu ma insel nu? Link spre comentariu
validae Postat Iulie 24, 2023 Partajează Postat Iulie 24, 2023 Are tensiunea supravegheată setabilă prin borne ce trebuie scurtcircuitate în functie de numărul de elemente ale acumulatorului.Poate supraveghea maxim 8 celule înseriate.Deci e simplu și te încadrezi in limite. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Iulie 25, 2023 Partajează Postat Iulie 25, 2023 La 14V sunt sanse mari sa refuze incarcarea, la 12V se cam compromit celulele. Cred ca pragul minim e vreo 16V (ar trebui testat si verificat cu incarcatoarele originale). Fara sa fiu rautacios: daca e vorba de acumulatorii aia chinezesti care sunt si la vanzare...avertizorul asta e fix tichie de margaritar. Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 25, 2023 Partajează Postat Iulie 25, 2023 Daca ti la acumulator un 5S e bine sa-l descarci pina la 17,5v ,daca ai boala pe el descarcal pina la 14v. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum