her_cristler Postat Iulie 22, 2023 Partajează Postat Iulie 22, 2023 sunt interesat de realizarea unei protectii la supradescarcare unui acumulator, practic sa imi taie curentul sau sa tiuie o alarma ceva la atingerea pragului de 14v. Am nevoie de multe bucati periodic, nu sunt pretentios nu am nevoie neaparat de realizare a montajului pe un pcb poate sa fie facut si mai rudimentar. Link spre comentariu
QQme Postat Iulie 22, 2023 Partajează Postat Iulie 22, 2023 Din ce localitate sunteti? Link spre comentariu
her_cristler Postat Iulie 22, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2023 Nu conteaza locatia, colaboram prin curier. Link spre comentariu
QQme Postat Iulie 22, 2023 Partajează Postat Iulie 22, 2023 Da, cu 30-40 lei colaborarea. Link spre comentariu
her_cristler Postat Iulie 22, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2023 Va intereseaza sa produceti astfel de protectii sau doar faceti conversatie pe seama tarifelor de curierat? Link spre comentariu
digix Postat Iulie 22, 2023 Partajează Postat Iulie 22, 2023 Ceva detalii despre tipul de acumulator si consumul care trebuie taiat ? Link spre comentariu
QQme Postat Iulie 23, 2023 Partajează Postat Iulie 23, 2023 (editat) Am facut astfel de protectii de minim sau maxim,cu mosfeturi sau releu, dar beneficiarul ori era din localitate ,ori nr.de telefon. Editat Iulie 23, 2023 de QQme Link spre comentariu
her_cristler Postat Iulie 23, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2023 Acumulator de scule pe li ion, 20v 2-5 amperi, nu neaparat taiat dar si un buzzer care sa sune cand atinge un anumit prag, gen asa Link spre comentariu
validae Postat Iulie 23, 2023 Partajează Postat Iulie 23, 2023 Ceva de genul ăsta nu te aranjează? Se pot seta mai multe tipuri de tensiuni, prin unirea unor pini. Folosesc astfel de indicatoare la aparate alimentate cu acumulatori. https://www.emag.ro/modul-indicator-de-tensiune-pentru-acumulatori-4s-ai202-s337/pd/DBB10YMBM/ Link spre comentariu
her_cristler Postat Iulie 23, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2023 Ala e doar indicator, am nevoie de ceva care sa taie sau sa avertizeze cand se descarca prea mult acumulatorul Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 23, 2023 Partajează Postat Iulie 23, 2023 Ce fel de acumulator?li-ion,li-po. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 23, 2023 Partajează Postat Iulie 23, 2023 A scris mai sus, de ce nu citiți tot ? Cred că pentru 9 Lei cât costă un modul indicator gata făcut, nu se justifică să-l faci manual... Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 23, 2023 Partajează Postat Iulie 23, 2023 Nu fac reclamă dar la banii ăștia nu ai șanse să faci ceva similar cu aceleași funcții. Nu taie alimentare dar la ce piuit are îi tai tu sigur. Pragul pentru alarma este setabil între 2,7-3,8V/celulă sau off, trebuie lămurit doar de ce văzătorul zice ba 8S ba 4S. Am ceva similar și merge până la 8S dar chiar nu mai rețin daca puteam să-i opresc afișajul, parcă am căutat funcția asta și nu o avea. Link spre comentariu
Sandu 64 Postat Iulie 23, 2023 Partajează Postat Iulie 23, 2023 Am folosit asa ceva la autofiletanta 1s-8s se poate regla tensiunea la care sa te avertizeze Indica tensiunea pe fiecare element si tensiunea totala Nu se poate opri afisajul,am pus un mic intrerupator Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 24, 2023 Partajează Postat Iulie 24, 2023 Au chinezii un indicator capacitate baterie la vo 5-6lei: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum