MoshuLeo Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Am un calculator vechi cu placa de baza MB-8500 A si proc.AMD-K5 PR100 pe care am avut Win98 (il folosesc cu niste programatoare) si avind probleme cu unitatea FDD si cu interfata USB etc. am formatat HDD-ul ,iar cind am vrut sa reinstalez Win98 SE ,la inceputul ciclului de Setup mi-a aparuturmatoarea eroare: BootSector Write!!VIRUS:Continue(Y/N)si nu am mai putut continua instalarea.Ce se poate face in acest caz?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 cum ai formatat Hdd-ul (format C: din ms-dos?) si esti sigur ca CD-ul cu Win98' este bun ?incearca o formatare cu pq si nu da quick. ia un CD bootable cu 98 sa fie si bun!!!! Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 dezactiveaza din bios ceva cu boot protect sau cu antivirus,am uitat exact cum spune si e si in functie de tipul de bios. Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 mda, e valabil la orice sistem de operare care scrie date de boot în MBR-ul hardului.trebuie s? fie în BIOS op?iunea aia cu antivirusul de boot, o dezactivezi ?i dai reboot, dup? asta ar trebui s? mearg? ok!!(parc? m-am reîntors în timp, asta era o eroare frecvent? acum 6-7 ani, când toat? lumea plângea c? nu-i merg jocurile în win2000... ?i trebuiau s? fac? dualboot cu win98se!! :smt005 ) Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Asa a fost ,era activat in bios protectia sectorului de boot.Multumesc tuturor inca o data.Sanatate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum