Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eroare instalare WIN 98

MoshuLeo

Postări Recomandate

Am un calculator vechi cu placa de baza MB-8500 A si proc.AMD-K5 PR100 pe care am avut Win98 (il folosesc cu niste programatoare) si avind probleme cu unitatea FDD si cu interfata USB etc. am formatat HDD-ul ,iar cind am vrut sa reinstalez Win98 SE ,la inceputul ciclului de Setup mi-a aparuturmatoarea eroare: BootSector Write!!VIRUS:Continue(Y/N)si nu am mai putut continua instalarea.Ce se poate face in acest caz?Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MoshuLeo

2

• gabiz_ro

1

• MifTy

1

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

cum ai formatat Hdd-ul (format C: din ms-dos?) si esti sigur ca CD-ul cu Win98' este bun ?incearca o formatare cu pq si nu da quick. ia un CD bootable cu 98 sa fie si bun!!!!

Link spre comentariu

mda, e valabil la orice sistem de operare care scrie date de boot în MBR-ul hardului.trebuie s? fie în BIOS op?iunea aia cu antivirusul de boot, o dezactivezi ?i dai reboot, dup? asta ar trebui s? mearg? ok!!(parc? m-am reîntors în timp, asta era o eroare frecvent? acum 6-7 ani, când toat? lumea plângea c? nu-i merg jocurile în win2000... ?i trebuiau s? fac? dualboot cu win98se!! :smt005 )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări