zvonacfirst Postat Iulie 21, 2023 Partajează Postat Iulie 21, 2023 Am nevoie destul de urgenta de: - o bucata convertor D/A MCP4921 nou sau recuperat. In principiu as dori varianta EP (DIP8) dar as putea incerca sa adaptez si E/SN (SMD). Cumpar si doua sau trei daca are cineva disponibile. - o bucata opamp MCP602-I/P dar cumpar si doua sau trei sau mai multe. Prefer din Bucuresti. Din China dureaza mult si nu am garantia ca primesc ce trebuie iar in magazinele din Bucuresti-Maica Domnului nu le-am gasit. Astept oferte. O alternativa ar fi sa ma ia cineva din Bucuresti partener la o comanda la TME. Multumesc. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 21, 2023 Partajează Postat Iulie 21, 2023 (editat) Sunt la protehno ambele, 39 lei cu tot cu transport fan curier . Editat Iulie 21, 2023 de modoran Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iulie 21, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2023 Multumesc @modoran. Am crezut ca magazinul este mort din cauza mesajului care apare. Mi-a fost teama sa nu fie vreo gogorita daca nu au reusit sa faca o actualizare a acelui mesaj perimat. Pentru o perioada de timp, atat datorita BREXIT cat si situatiei cauzate de COVID este posibil sa existe unele intarzieri in livrare Am sa fac o comanda. Nu am mai cumparat de la ei pana acum. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 21, 2023 Partajează Postat Iulie 21, 2023 Magazinul este super serios, reprezinta Farnell in Romania ( provenienta 100% originala ) Link spre comentariu
Postări Recomandate