gheorghe nedelea Postat Iulie 19, 2023 Partajează Postat Iulie 19, 2023 Buna ziua! m-am confruntat de curand cu eroarea F06 la masina de spalat vase,tot ce am gasit informatii faceau referire la furtunul de alimentare sau la rezervorul de monitorizare a presiunii apei. Am inlocuit inutil furtunul(120 lei compatibil) crezand ca electrovalva a cedat,fiindu-mi "teama" sa mai platesc 230 lei si pe rezervor am chemat un domn care se ocupa cu asa ceva.Rezolvarea a venit din inlocuirea placutei(15002353) incorporate in rezervor,pretul reparatiei+deplasare fiind de 250 lei.Am scis acest lucru pentru cei care mai intalnesc situatii asemanatoare si nu gasesc mai multe informatii.Pretul placutei,cumparate separat ,nu depaseste 15 lei Link spre comentariu
gab Postat Iulie 4, 2024 Partajează Postat Iulie 4, 2024 Salut, de unde ai achizitionat aceasta placuta ? Link spre comentariu
validae Postat Iulie 4, 2024 Partajează Postat Iulie 4, 2024 Nu cred că sunt șanse să-ți răspundă vreodată, singura dată când a intrat pe forum a fost atunci când a făcut postarea.Caută la magazinele ce comercializează piese de schimb pentru electrocasnice, cauți după marca mașinii și codul componentei... Dacă e ceva de genul celui de mai jos, e vorba de un releu REED, care e ușor de găsit ca atare și de înlocuit pe plăcuța originală. https://www.ebay.ph/itm/403853570936?hash=item5e078c7378:g:~7AAAOSwYqVjCanO Link spre comentariu
gab Postat Iulie 4, 2024 Partajează Postat Iulie 4, 2024 (editat) Atunci o sa incerc sa caut la magazinele din oras. Exact asa arata ca cel trimis de dvs, e usor de inlocuit doar sper sa il gasesc. Nu stiam cum se numeste acea componenta. Multumesc mult pentru ajutor Editat Iulie 4, 2024 de gab Link spre comentariu
validae Postat Iulie 4, 2024 Partajează Postat Iulie 4, 2024 Acel releu REED e acționat de un flotor cu magnet permanent.E posibil ca flotorul ce verifică nivelul apei să se fi blocat, ori magnetul să fi căzut.E bine de verificat asta.... Link spre comentariu
gab Postat Iulie 5, 2024 Partajează Postat Iulie 5, 2024 (editat) S-a intamplat ceva cu el, cand baga apa masina de spalat vase imi da eroare.Nu scrie nimic pe el, cum imi dau sema de care trebuie sa cumpar ? O sa-l schimb ca nu e scump. Editat Iulie 5, 2024 de gab Link spre comentariu
validae Postat Iulie 5, 2024 Partajează Postat Iulie 5, 2024 Dă-l jos și fă-i o poză clară de aproape, pe o foaie albă.Să vedem ce contacte are.. Link spre comentariu
gab Postat Iulie 5, 2024 Partajează Postat Iulie 5, 2024 Asta e de 14x2.5mm si am gasit de 14x2 mm . Ii problema ca e diferenta de 0.5 mm la grosime ? Link spre comentariu
validae Postat Iulie 5, 2024 Partajează Postat Iulie 5, 2024 Pare să fie contact normal închis (N.C.). Dacă încape nu e problemă de grosime. Link spre comentariu
gab Postat Iulie 5, 2024 Partajează Postat Iulie 5, 2024 Cu denumirea asta l-am gasit si eu. O sa cumpar atunci ca sa-l schimb . Multumesc pt ajutor Link spre comentariu
gab Postat Iulie 5, 2024 Partajează Postat Iulie 5, 2024 Cu ce difera cel cu contact normal deschis ? Sunt mai distantati magnetii ? Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Iulie 5, 2024 Partajează Postat Iulie 5, 2024 (editat) Cel normal inchis permite trecerea semnalul cand magnetul nu este prezent, cele doua conacte se ating intre ele fara prezenta magnetului. Cel normal deschis permite trecerea semnalului cand magnetul este prezent, intre cele doua contacte exista un spatiu fara magnet iar in prezenta magnetului se apropie si se ating Trebuie pus fix ca cel original, nu merge schimbat intre normal inchis si normal deschis. Editat Iulie 5, 2024 de Bandi Szasz Link spre comentariu
gab Postat Iulie 5, 2024 Partajează Postat Iulie 5, 2024 Am inteles. Am pus un magnet dar nu pare sa se deschida. Oricum cred ca este normal inchis cum a zis si @validae mai sus . In poza asta poate se vede mai bine . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum