klauss00 Postat August 7, 2023 Autor Partajează Postat August 7, 2023 Eu mi-am dimensionat singur fiecare panou cat sa incapa cat mai bine pe foaia de placaj, am mers la Hornbach si le-am debitat, dar asta nu a fost cea mai grea sarcina ci sa gasesc distantierele potrivite pentru rezonator, am incercat sa debitez pe grosime ceva grinzi dar normal ca neavand utilaj nu a mers. Noroc chior ca aveau tot la Hornbach dimensiunea care imi trebuia. Si dupa lipirea, alta poveste Link spre comentariu
klauss00 Postat August 8, 2023 Autor Partajează Postat August 8, 2023 Primul filtru a ajuns (n3000e), sper sa ajungă și microfonul azi Link spre comentariu
klauss00 Postat August 8, 2023 Autor Partajează Postat August 8, 2023 (editat) "Gagica dezbracata" Trafo e cu tole E+I intretesute si masoara cam 3*1*3 cm Tolele nu sunt perfect suprapuse dar mi se par facute dintr-un material de calitate Editat August 8, 2023 de klauss00 Link spre comentariu
merck Postat August 8, 2023 Partajează Postat August 8, 2023 Parca vezi ca sunt niste tole obisnute si ae poate bobina autotraful si pe genunchi si eu pierd prognosticul. Link spre comentariu
Усилитель Postat August 8, 2023 Partajează Postat August 8, 2023 (editat) Mie mi se par cam groase tolele....ar trebui sa fie cat mai subtiri.... Parerea mea e ca se poate face....ba ceva mai calitativ..... Am fix 2 din boxele Siemens..... Editat August 8, 2023 de Усилитель Link spre comentariu
merck Postat August 8, 2023 Partajează Postat August 8, 2023 1 oră în urmă, Усилитель a spus: Am fix 2 din boxele Siemens..... Tu cand lucrezi la strung, masori cu stecherul? Daca n-ai sublerul langa tine masoara macar cu o rigla si scrii valorile. Ce este in poza este traf de iesire? Link spre comentariu
klauss00 Postat August 8, 2023 Autor Partajează Postat August 8, 2023 Nu cred ca e traf de iesire, ceva de genu am si eu in niste boxe blaupunkt, daca tin bine minte au 10 mH Care e dezavantajul daca e groasa tola? Link spre comentariu
Shambala Postat August 8, 2023 Partajează Postat August 8, 2023 In poza este un filtru de la niste boxe vintage nemtesti (Siemens ?). Bobina serie cu wooferul este realizata pe tole. Link spre comentariu
Усилитель Postat August 8, 2023 Partajează Postat August 8, 2023 Acum 1 oră, merck a spus: Tu cand lucrezi la strung, masori cu stecherul? Daca n-ai sublerul langa tine masoara macar cu o rigla si scrii valorile. Ce este in poza este traf de iesire? Cateodata un obiect cunoscut da un indiciu rapid despre dimensiuni.... Din moment ce este din boxa nu poate fi traf de iesire.....este un filtru complect ,scos ..... Poza este veche , d3 cativa ani.... Brusc nici nu stiu unde le gasesc ... Link spre comentariu
klauss00 Postat August 8, 2023 Autor Partajează Postat August 8, 2023 On topic va rog! Link spre comentariu
merck Postat August 8, 2023 Partajează Postat August 8, 2023 Acum 45 minute, Усилитель a spus: Din moment ce este din boxa nu poate fi traf de iesire.....este un filtru complect ,scos ..... Daca este dintr-un filtru => este miezul bobinei in serie cu woferul care lucreaza la frecvente joase. Pentru autotranaformator trebuie un miez care sa urce pana la 20kHz. Ce mai ai prin "magazin"? Trafuri de iesire mai mici nu ai? Link spre comentariu
klauss00 Postat August 8, 2023 Autor Partajează Postat August 8, 2023 Dar oare miezul de la trafo defazor din primele generatii de amplificatoare cu germaniu nu sunt bune? Link spre comentariu
Усилитель Postat August 8, 2023 Partajează Postat August 8, 2023 Acum 2 ore, merck a spus: Trafuri de iesire mai mici nu ai? Ba da am .... Link spre comentariu
merck Postat August 9, 2023 Partajează Postat August 9, 2023 Acum 11 ore, klauss00 a spus: Dar oare miezul de la trafo defazor din primele generatii de amplificatoare cu germaniu nu sunt bune? Traful defazor acopera toata plaja de frecventa a unui amplificator (nu stiu daca atunci era 20Hz-20kHz sau mai putin). Ce dimensiuni au miezurile? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum