Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum poti deveni radioamator?

Vizitator ionut musat

Postări Recomandate

Vizitator ionut musat

Inca de mic copil am fost fascinat le aceasta parte a electronicii si anume RADIO si mi-am dorit si in continuare imi doresc sa devin radioamator. Din pacate cunostiintele mele sunt sunt tocmai bune in acest domeniu.Tot ceea ce am invatat pana acum legat de electronica a fost din pasiune si nu am o pregatire in acest domeniu.Am ajuns la acel punct in care pot repara orice si nu neaparat cu schema in fata pentru ca pot intelege un principiu de functinare.Ceea ce doresc eu de la acest topic este obtinerea de informatii pentru a pregati pe cineva ,nu neaparat eu, care are habar cat de cat de electronica sa poata deveni radioamator.Pas cu pas .Ce carti ar fi necesare pentru inceput si de unde se pot procura.Cred ca mai sunt si altii care vor sa stie.Multumesc celor care ma vor lumina.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

3

• rimache

2

• MiniTehnicus

1

• Blind

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca tot esti ploiestean, vezi ca martea au loc intalnirile radioamatoricesti la radioclub. Meri pe acolo, intrebi de nea' Mihai (Malanca), YO9BPX, de regula este mereu pe acolo (normal, este seful radioclubului :smt003 ) si te sfatuieste el ce si cum. Te mai uiti si prin topicurile alea lipicioase de pe aici, este unul cu examene. Dupa aia ne auzim in banda. Pe unde stai?

Link spre comentariu

Inseamna ca stam departe. Eu stau, spre deosebire de tine, in vest la... baraolt (pentru necunoscatori inseamna vreo... 150m) :partyman:

Cand o sa aveti amandoi cateva sute sau mii de watti in antena... :doh:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări