Vizitator ionut musat Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Inca de mic copil am fost fascinat le aceasta parte a electronicii si anume RADIO si mi-am dorit si in continuare imi doresc sa devin radioamator. Din pacate cunostiintele mele sunt sunt tocmai bune in acest domeniu.Tot ceea ce am invatat pana acum legat de electronica a fost din pasiune si nu am o pregatire in acest domeniu.Am ajuns la acel punct in care pot repara orice si nu neaparat cu schema in fata pentru ca pot intelege un principiu de functinare.Ceea ce doresc eu de la acest topic este obtinerea de informatii pentru a pregati pe cineva ,nu neaparat eu, care are habar cat de cat de electronica sa poata deveni radioamator.Pas cu pas .Ce carti ar fi necesare pentru inceput si de unde se pot procura.Cred ca mai sunt si altii care vor sa stie.Multumesc celor care ma vor lumina. Link spre comentariu
rimache Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 In primul rand mergi la un radioclub. Sunt sigur ca acolo vei gasi sprijin. Pentru inceput citeste "Vademecum pentru radioamatori" scrisa de Ion Mihail Iosif in 1988 73! Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Cred ca vei reusi sa gasesti o parte din raspunsurile tale undeva in josul acestei pagini: http://www.hamradio.ro/ Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Si aici gasesti formularele, programa de examinare: http://www.anrc.ro/DesktopDefault.aspx?tabid=2899 Examenul este test grila, 20 intrebari cu minim 15 corecte pentru radiotehnica, regulamente si protectia muncii. Iar pentru nelamuriri la radioclub gasesti raspunsurile. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Daca tot esti ploiestean, vezi ca martea au loc intalnirile radioamatoricesti la radioclub. Meri pe acolo, intrebi de nea' Mihai (Malanca), YO9BPX, de regula este mereu pe acolo (normal, este seful radioclubului :smt003 ) si te sfatuieste el ce si cum. Te mai uiti si prin topicurile alea lipicioase de pe aici, este unul cu examene. Dupa aia ne auzim in banda. Pe unde stai? Link spre comentariu
Vizitator ionut musat Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 In vest la lamaita. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 In vest la lamaita.yo9hrb, e vecin cu tine :yawinkle: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Inseamna ca stam departe. Eu stau, spre deosebire de tine, in vest la... baraolt (pentru necunoscatori inseamna vreo... 150m) :partyman: Link spre comentariu
Vizitator ionut musat Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 eu ies de la munca pe la 5-6 . mai gasesc pe cineva la radioclub la orele astea Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Pai pe la 5.30 incepe sa se adune lumea. Link spre comentariu
Vizitator ionut musat Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Am sa incerc sa ajung. Link spre comentariu
rimache Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Inseamna ca stam departe. Eu stau, spre deosebire de tine, in vest la... baraolt (pentru necunoscatori inseamna vreo... 150m) :partyman:Cand o sa aveti amandoi cateva sute sau mii de watti in antena... :doh: Link spre comentariu
Yo4You Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Ca sa iei indicativ ori dai examen la sesiuni ori meri cu pile relatii si banu jos la ANRCTI si ai indicativ cat zici peste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum