Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MagicBon

millw0rm

Postări Recomandate

Multumesc in primul rand adminilor, eram convins ca voi fi banat din prima si nu am mai intrat. Sa trecem peste tema asta. 

Sa-mi dai o adresa ca sa le trimit inapoi. "

Chiar da, d-l Silviu....eu totusi am pus munca si pasiune acolo. Si m-am prezentat cu ce aveam mai bun...BF862 pe intrare urmat de un repetor BF963. Nu conteaza, ideea e ca am respectat un bun simt si nu am venit cu "stifturi" Ma asteptam sa le folositi....ptr ca nu se fac chiar la metru, si daca nu le folositi...e logic sa le vreau inapoi. Felix Cordonasu, Strada Principala 187, Comuna Manzalesti, sat Manzalesti. 0737435558, vb inainte. Suntem oameni si ne vom intelege la fel....ne cunoastem :) 

@telefunken "Partea legata de studiul ciudateniilor care "umbla" pe sub pamant era interesanta. Ce s-a mai ales de senzorii instalati?" Evident....dar nu mai e cazul aici. Am extins reteaua...si daca iar spun care sunt naturale si care nu...vom reveni la balciul obisnuit. Deci nu. Dar daca daca realy esti (sau sunteti) interesat de subiect, putem tine legatura. 

@Gagarin Controller-ul LED-ului de la lanterna se poate face cu BLF188-ul ala comandat acu 3 ani pe Aliexpress! Acum e ART2KoFE. Jana nu e moarta, Jana se transforma....dar nu se incadreaza in topic. 

Nemaifiind ceva de actualitate si nemaiavand legatura cu sectiune "radioamatori" topicul se poate sterge...totusi e un fel de reconciliere. 

Totusi pe bune trageam cu ochiul la topicul asta....meseria se fura, nu se invata :) 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• millw0rm

2

• valaentino

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Multumiri pe aceasta cale si domnului Vener Cezar, YO3FHM, cu mentiunea ca tot la Waxibe umblu si n-am reusit sa depasesc stagiul. Atat ma duce capul, atat se poate....imi cer scuze celor care m-au crezut mai inteligent decat par. 

art2.jpg

art.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări