catalin gramada Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 salutstie cineva unde as putea gasi module de amplificare pt boxe active (complet echipate cu sursa ,radiator, poturi, mufe).? Link spre comentariu
Vizitator dan-blaga Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 salutam vazut ca cauti module pt boxe activece fel de module?ce puteri, ce tensiuni,cati ohmi etc?mai ales la ce bani?cat sa coste? sa ai o seara faina Link spre comentariu
Silviu26 Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 sunt si eu interesat Link spre comentariu
catalin gramada Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 salutam vazut ca cauti module pt boxe activece fel de module?ce puteri, ce tensiuni,cati ohmi etc?mai ales la ce bani?cat sa coste? sa ai o seara fainaSalute vb de genul de module care echipeaza boxele active, neaparat intrari balansateimi trebuie un modul de 300w/8 ohm si unul de 80-100 w/8 ohm pt amplificarea unui coaxial, in total 6 perechi ,deci 6 module de 300w/8 ohm si 6 de 100 w/8ohm pt 6 monitoare echipate cu dif coaxial. Ca si pret undeva intre 100- max.150 E pe o pereche de 300 + 100 w Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 tare greu de gasit. Nu exista cerere pentru ele la fel cum e pt amplifuri complete sau cel putin kituri.Kituri sigur gasesti, dar la partea de radiatoare si tablarie va trebui sa te descurci. :smt021 Cred ca daca gasesti niste module in clasa D simplifici mult treaba.Pe peretele din spate al boxei pui o tabla mare pe post de protectie si radiator. Link spre comentariu
stefanev Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 nu cred ca vei gasi asa ceva. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 6, 2008 Administratori Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Mutat la consultanta, fiti atenti unde postati Link spre comentariu
djgabryel Postat Martie 16, 2008 Partajează Postat Martie 16, 2008 am vazut cam tarziu dar daca va mai intereseaza au astia aici ceva, eu le am vazut au un traf toroidal destul de tzapan si par destul de bine facute si nici nu sunt scumpe---------->http://new.panasound.ro/index_all.php?lang=ro Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 16, 2008 Administratori Partajează Postat Martie 16, 2008 Aia de la panamea au si amplificatoare cu bucati de beton in ele sa fie mai grele cum plac romanilor, a cumparat unu din Iasi un aplificator de la ei acu vro 2 ani si era cu beton in el, zice ca a facut poze dar din pacate nu le mai are ca le atasam aici :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum