icar Postat Iulie 13, 2023 Partajează Postat Iulie 13, 2023 Zilele trecute am vrut sa fac o comanda la TME. Am selectat produsele, am scris adresa, când, la modalitatea de plata, vad ca nu au decât optiunea "plata in avans", facuta in...valuta! Am renuntat la comanda si, a doua zi, primesc un e-mail de la ei, cum ca nu am finalizat comanda. Le-am raspuns, aratând de ce am renuntat, adica modalitatea de plata. Si cu asta s-a incheiat discutia. Am gresit eu ceva, sau la astia nu le e foame? Ori, nu se mai incurca cu comenzi, considerate de ei ciurucuri? Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 13, 2023 Partajează Postat Iulie 13, 2023 icar.N-am făcut comenzi la ei acum.Am observat însă că au umblat la softul saitului,care,din când în când dă rateuri! Link spre comentariu
riderinblack Postat Iulie 13, 2023 Partajează Postat Iulie 13, 2023 Tot zilele trecute am facut o comanda la ei. Procesul a decurs normal: plata cu cardul in lei la finalizarea comenzii (comanda care a si ajuns ok, cu produsele comandate). Din cate stiu TME este o companie serioasa si plata in avans nu ar fi o problema... Pe dincolo (ebay, amazon, aliexpress etc) plata cu cardul in avans este absolut ceva firesc... Referitor la mailul primit... cred ca a fost generat automat de sistem. Link spre comentariu
Dxxx Postat Iulie 13, 2023 Partajează Postat Iulie 13, 2023 @icar - TME are siteul OK ca optiuni de cautare piese (nu foarte bun, dar nici problematic). INSA la capitolul comanda stau extrem de prost... chestie care m-a mirat intotdeauna... si fac comenzi la ei de ani de zile. Pe un site modest autohton gen Tehnoelectric ai interfata de achizitie mult mai buna. Totusi cu rabdare te poti descurca si inveti particularitatile (mai corect absurditatile) lor: spre exemplu daca vrei sa modifici persoana care primeste coletul... nu o poti face normal ci trebuie ca inainte de comanda sa inscrii noua identitate. daca vrei spre exemplu plata ramburs nu poti sa o specifici normal, cand ajungi la plata... ci trebuie sa fii atent unul sau doi pasi mai devreme sa alegi transportul mai scump (care la ei este asociat cu ramburs... dar nu este explicat deloc). daca vrei sa dai "pasi" inapoi cand faci comanda, pentru ca doresti sa modifici ceva - fie nu merge, fie este dificil. Din nou "insa" - insa ai intotdeauna telefonul de la sediul lor din Timisoara, unde vei primi operativ asistenta si iti modifica ei comanda cum doreai defapt. Ma mir insa ca nu vor sa faca softul incat sa evite astfel de probleme, sigur pierd clienti prin asta Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 13, 2023 Partajează Postat Iulie 13, 2023 Ramburs este explicat ca si COD ( cash on delivery ). Apoi poate oi fi dat pe versiunea in limba engleza sau cine stie ce oi fi cumparat de acolo, unele chestii posibil sa nu prea mearga ramburs. Link spre comentariu
Dxxx Postat Iulie 13, 2023 Partajează Postat Iulie 13, 2023 Nu are importanta ca nu este intitulat "ramburs" ci COD - problema este ca selectarea lui nu se poate face in pasul de plata, ci cu doi pasi mai inainte cand selectezi transportul. Nu vi se pare aiurea? Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 13, 2023 Partajează Postat Iulie 13, 2023 (editat) Mie nu mi se pare aiurea si am inteles de prima data la ce se refera. Este intr-adevar altfel decat pe alte site-uri. Eu cred ca multi nu stiu ca ramburs sau COD e tot aia, are mare importanta. Editat Iulie 13, 2023 de modoran Link spre comentariu
icar Postat Iulie 13, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2023 Acum 6 ore, riderinblack_tm a spus: : plata cu cardul in lei la finalizarea comenzii Pai taman aici era problema, ca la finalzarea comenzii spunea ca plata se face in avans, in valuta! Trebuia selectata valuta, apoi cred ca mergeai mai departe, nu stiu, nu am incercat. Alte optiui nu erau! De lei sau card, nici pomeneala. Imi pare rau ca nu am salvat o captura de ecran! @Dxxx, multumiri, asta trebuie sa fi fost, dar nu ma gândeam ca plata trebuie selectata când selectezi transportul. De obicei, transportul si plata apar la final. O sa fiu atent la o eventuala noua comanda. @modoran, a fost varianta in româna si era vorba de niste stabilizatoare, condensatori si ceva alte maruntisuri, nimic deosebit! Link spre comentariu
bmwh548 Postat Iulie 13, 2023 Partajează Postat Iulie 13, 2023 Metoda de plata se selecteaza mai devreme, cand se alege tipul de transport (e contraintuitiva metoda). Legat de plata in valuta poate se aiurisera niste setari si aveati "moneda" setata pe altceva (euro/dolar etc). Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 14, 2023 Partajează Postat Iulie 14, 2023 Eu plătesc ramburs la ei. Link spre comentariu
eos Postat Iulie 14, 2023 Partajează Postat Iulie 14, 2023 Am patit`o si eu o data cand am vrut sa fac comanda.Nu intelegeam de ce imi cer bani in avans Apoi am vazut ca atunci cand incepi sa adaugi in cos iti apare o ferestruica si de acolo selectezi la campu modul de livrare si modalitati de plata cum e in poza asta Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 28, 2023 Partajează Postat Iulie 28, 2023 Cei care aveti firma ii puteti cere oferta D-nei Raluca Cheregi de la TME...e superdraguta si prompta, niciodata nu mi-a dat un pret exact ca pe site-ul TME, totdeauna mai mic. [email protected] @icar N-am inteles ce e cu "valuta", ce e aia "valuta" in anul 2023?! Presupun ca platiti cu un card Visa sau Mastercard, doar nu aveti cont in rupii indiene, leul e 100% convertibil, e drept, la achizitii din spatiul euro se plateste un comision de 1%, dar e derizoriu. Link spre comentariu
merck Postat Iulie 28, 2023 Partajează Postat Iulie 28, 2023 Acum 30 minute, Spitfire a spus: @icar N-am inteles ce e cu "valuta", ce e aia "valuta" in anul 2023?! Presupun ca platiti cu un card Visa sau Mastercard, doar nu aveti cont in rupii indiene, leul e 100% convertibil, e drept, la achizitii din spatiul euro se plateste un comision de 1%, dar e derizoriu. valută, valute substantiv feminin 1. Monedă, alta decât moneda națională. Deci si in 2023 exista valuta. Daca scria in engleza currency nu cred ca exista confuzie. Link spre comentariu
Postări Recomandate