Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sperietoare pentru caini.

Postări Recomandate

Eu cred ca in Romania este si lipsa unor legi privitoare la linistea pe timpul noptii.

In vestul Europei, la diverse pensiuni din diferite localitati la care am stat, nu am auzit caini latrand si care sa deranjeze.

Poate cei stabiliti pe acolo stiu mai multe detalii.

Adica, daca autoritatile au baza legala si iau masuri in cazul in care cainele vecinului latra noaptea si nu te poti odihni. Sau, daca stai la bloc si cainele din apartamentul de alaturi urla sau latra de nebun.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 59 minute, Ion_Bumbu a spus:

Ciinele n-are ca cauta in apartament, locul lui este in curte, liber ca ala e teritoriul lui, pacat de el sa-l tii prizonier.

In apartament pisica.

Cine zice? Locul buldogului meu francez este DOAR in casa ,la aer conditionat.Ar fi pacat de el sa-l dau afara la 40 gr. C.De fapt ,nici nu-si doreste sa stea in caldura!

Pisicile,de cand au stropit doua tv cu led ,pe ecran (mai trebuie sa spun cu ce ?) si au distrus panourile frontale de a trebuit sa le arunc ,nu mai au ce cauta in casa ,nici ele ,nici puricii lor!

Link spre comentariu
Acum 14 minute, nel65 a spus:

Cine zice? Locul buldogului meu francez este DOAR in casa ,la aer conditionat.Ar fi pacat de el sa-l dau afara la 40 gr. C.De fapt ,nici nu-si doreste sa stea in caldura!

Nu l-ai scos niciodata la plimbare? Mira-m-as!:rzb

Cred ca este mult mai ok pentru un caine sa locuiasca intr-un apartament si sa aiba parte de o plimbare zilnica decat sa stea doar intr-o curte pe care sa nu o paraseasca niciodata. 

Link spre comentariu
Acum 15 minute, merck a spus:

Cred ca este mult mai ok pentru un caine sa locuiasca intr-un apartament si sa aiba parte de o plimbare zilnica decat sa stea doar intr-o curte pe care sa nu o paraseasca niciodata. 

Depinde foarte mult de rasa. Catelul meu, pe care îl puteti admira la avatar, sta foarte linistit în casa, dar are nevoie zilnic de 4-5 ore de munca si alergatura (este o rasa de câine de curte si grajd, unul din stramosii Dobbermannului). Si nu latra, desi are voce, pe care o rezerva pentru a-si exprima bucuria.

Kangalul, de exemplu, este total diferit. Este câine de paza si are nevoie de libertate (nu-i ajunge oleaca de curte de lânga casa, îi trebuie un areal mare, pe care sa-l pazeasca).

Link spre comentariu

Oricare mai vrea si in casa, ai mei isi cer dreptul sa stea in coridor seara, iarna cam toata ziua, cind vor afara vin si bat in usa de la sufragerie insa au toata curtea si gradina in paza, asa spre 2400mp si au unde sapa si umbla, ala e rolul lor, nu trintori de apartament.

Si de agresivi ce sa zic, daca vine cineva la mine trebuie sa fie atent sa nu se trezeasca pisat ca de bucurie ca au mai cunoscut pe cineva se scapa pe ei, nu latra la oameni nici sa-i pici cu ceara.

La Teckeli 100m plat de gradina e cursa de fond, mitele ajung primele la masa cind le chem, ei cu limba de un cot!

:d

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
Acum 3 ore, nel65 a spus:

Pisicile,de cand au stropit doua tv cu led ,pe ecran (mai trebuie sa spun cu ce ?) si au distrus panourile frontale de a trebuit sa le arunc ,nu mai au ce cauta in casa ,nici ele ,nici puricii lor!

Si cand te gandesti ca altii au o imensitate de curte si ii tin legati in lant, toata ziua in bataia soarelui. Le-as aplica acelasi tratament cu mare drag.... in special acelora care le considera potai. Un caine si-ar da si viata pentru stapanul lui...invers nu!

Care-i potaie si care-i om?

Eu am un metis (a se citi maidanez) bolnav de cancer...din trei in trei luni ma duc la operatie cu el sa-i mai scot cate o tumoare aparuta pe corp....si nu l-am considerat potaie si nici nu m-am uitat cat ma costa operatiile. Ii ofer o prelungire a vietii atat cat se poate si cat vrea tata Dumnezeu.

Editat de mac01
Link spre comentariu
Acum 3 ore, nel65 a spus:

Pisicile aduna purici. Cainii raspandesc, deci aici ai cam gresit-o. Ca ii tii la aer conditionat, e laudabil, dar de purici nu scapi cu cainii in casa.:rade:

Link spre comentariu
La 17.07.2023 la 6:21, validae a spus:

Ba se poate, orice câine are un sunet care îl deranjează, e doar chestie de timp să îți dai seama de asta.Un tweeter plasat lângă gardul vecinului și sunetele activate de lătrat l-ar condiționa să nu mai latre chiar din orice.Incontestabil, posesorul câinelui are o mare vină, dacă permite câinelui să latre insistent la ore când ceilalți se odihnesc, sincer îl înteleg pe cel cu pistolul de airsoft și petardele.Am folosit și eu petarde la astfel de cazuri, unii stăpâni de animale sunt absolut nesimțiți.Animalul nu are multă minte, dar posesorul trebuie să aiba un minim de bun simț....

Exact asta urmeaza, e bagata pe teava . Gasesc eu si ultrasonicul potrivit.

Toti zic ca asta e eficient.

Screenshot_20230716-180324_Chrome.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări