Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar 3 drivere proiector LED 30W ,900mA

gigione01

Postări Recomandate

asa cum spune titlul,as dori sa cumpar 3 drivere led pentru proiector 30W cu iesire 12-36v si alimentare 12v sau 220!

De preferat 12V !

Am luat de la parteneri Emag si mi-au trimis PORCARII cu iesire de 86-130v...am returnat coletul!

Nu am pretentii decat a fi functionale1

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigione01

3

• nasturica

2

• BRANCA

1

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cumpara module step-up merg de zbarnaie bagi  12 si scoti pana la 36 fortate merg pana la 50 volti cu cond schimbati si radiator,succes

Link spre comentariu

nasturică.Uşor de zis step-up.Practic trebuie precizat modelul şi sursa de unde poate fi găsit în RO.Mai apoi trebuie să aibă şi funcţia curent constant.

Aici nu-i ca pe Aliexpress...

Ar trebui consultat Dxxx,care are rutină în segmentul ăsta.

Link spre comentariu
Acum 10 ore, nasturica a spus:

Cumpara module step-up merg de zbarnaie bagi  12 si scoti pana la 36 fortate merg pana la 50 volti cu cond schimbati si radiator,succes

si eu am montat step-down fara probleme,dar la mine alimentarea era la 29v si ledurile mergeau cu 22.5v-24v

monirom are la pret ok 30lei

ac-85-265v-20v-40v 900ma

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 2 ore, BRANCA a spus:

nasturică.Uşor de zis step-up.Practic trebuie precizat modelul şi sursa de unde poate fi găsit în RO.Mai apoi trebuie să aibă şi funcţia curent constant.

Aici nu-i ca pe Aliexpress...

Ar trebui consultat Dxxx,care are rutină în segmentul ăsta.

Cred ca nu este o nava spatiala e o lampa amarata module se gasesc garla .....GOOGLE ...step up search.......sant si 15 ron ...am luat si cu 9 ron si merg si in ziua de astazi ...dupa cativa ani buni.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări