draku Postat Iulie 11, 2023 Partajează Postat Iulie 11, 2023 Vand o bormasina/pistol cu impact Mensela, cu cutie si accesorii, nefolosita. Are o problema: nu se stinge ledul in timpul nefolosirii, probabil controllerul nu intra in stand-by si trage aprox 15 mA din baterie tot timpul. Altfel, este perfect functionala/folosibila, cu conditia scoaterii acumulatorului in pauzele mai lungi dintre sesiunile de lucru. Este compatibila cu acumulatorii de la Makita. Are patrat exterior de 1/2 plus hexagon interior de 6 mm Ca accesorii: 1 acumulator, set de tubulare 14/17/18/19/21/22 mm, adaptor patrat 1/2 la filet M10 pentru mandrina, mandrina de 10mm, adaptor patrat 1/2 la hexagon de 6mm, incarcator, diverse maruntisuri. 150 lei Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 11, 2023 Partajează Postat Iulie 11, 2023 Buna ziua, mă intereseaza pentru un prieten,trimiteti ramburs ? Acum 1 oră, draku a spus: Vand o bormasina/pistol cu impact Mensela, cu cutie si accesorii, nefolosita. Are o problema: nu se stinge ledul in timpul nefolosirii, probabil controllerul nu intra in stand-by si trage aprox 15 mA din baterie tot timpul. Altfel, este perfect functionala/folosibila, cu conditia scoaterii acumulatorului in pauzele mai lungi dintre sesiunile de lucru. Este compatibila cu acumulatorii de la Makita. Are patrat exterior de 1/2 plus hexagon interior de 6 mm Ca accesorii: 1 acumulator, set de tubulare 14/17/18/19/21/22 mm, adaptor patrat 1/2 la filet M10 pentru mandrina, mandrina de 10mm, adaptor patrat 1/2 la hexagon de 6mm, incarcator, diverse maruntisuri. 150 lei Link spre comentariu
draku Postat Iulie 11, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2023 Da, pot sa trimit prin FAN Courier Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 11, 2023 Partajează Postat Iulie 11, 2023 (editat) Acum 16 minute, draku a spus: Da, pot sa trimit prin FAN Courier daca fac eu comanda in numele dv prin olx ca e gratis pånå pe 17 iulie va deranjeazå?,sau aveti dv cont olx ? eu folosesc contul meu cu datele dv,si curierul vine si ridica de la dv si rabursul tot la dv ajunge in 2-3 zile lucratoare daca nu ,puteti sa-mi spuneti cat e transportul sa stiu sa.i zic,el e la ceva distanta de mine,ca altfel comandam eu la mine Editat Iulie 11, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iulie 11, 2023 Partajează Postat Iulie 11, 2023 si eu sunt interesat cu conditia ca, colegu nu o vrea. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 12, 2023 Partajează Postat Iulie 12, 2023 (editat) Acum 15 ore, pop_ady44 a spus: si eu sunt interesat cu conditia ca, colegu nu o vrea. e ok ,prietenul meu e in afara ariei de acoperire curier,si il ajunge transportul 40% din valoarea coletului,nu se meritå , deci nu mai e interesat Editat Iulie 12, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iulie 13, 2023 Partajează Postat Iulie 13, 2023 (editat) Scuzele mele. E mai mare daraua ca si ocaua. e vreo 60 lei cu ridicare din sediu si virarea banilor in cont daca se voiste prin posta , altfel ,Multam Tare fain Editat Iulie 13, 2023 de pop_ady44 Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 14, 2023 Partajează Postat Iulie 14, 2023 Acum 22 ore, pop_ady44 a spus: Scuzele mele. E mai mare daraua ca si ocaua. e vreo 60 lei cu ridicare din sediu si virarea banilor in cont daca se voiste prin posta , altfel ,Multam Tare fain avea si ceva la donatii care va interesau,daca nu s.au dat ,poate asa se meritå Link spre comentariu
draku Postat Iulie 17, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2023 Topicul se poate inchide. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate