gelu_b Postat Iulie 9, 2023 Partajează Postat Iulie 9, 2023 Cumpar voltmetru / ampermetru vechi de panou format mare (13 x 13 cm) din bachelita, complet si in buna conditie estetica. Ma intereseaza si alte aparate industriale de panou (voltmetre, termometre, ampermetre, etc.), mai vechi (din bachelita), de format mare. Oferte prin mp sau la tel. 0723524003. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Iulie 9, 2023 Partajează Postat Iulie 9, 2023 Am eu cu o cutie, dar durează câteva zile până când va pot spune cu exactitate. Link spre comentariu
gelu_b Postat Iulie 9, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2023 Multumesc, nu-i graba, astept vesti de la dv. Link spre comentariu
gelu_b Postat August 8, 2023 Autor Partajează Postat August 8, 2023 Cumpar voltmetru / ampermetru vechi de panou format mare (13 x 13 cm) din bachelita, complet si in buna conditie estetica. Ma intereseaza si alte aparate industriale de panou (voltmetre, termometre, ampermetre, etc.), mai vechi (din bachelita), de format mare. Oferte prin mp sau la tel. 0723524003. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
tm07uxo Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Domenii de masurare ? dimensiune musai 130mm ? standardele autohtone nu au dimensunea 130x130 Link spre comentariu
gelu_b Postat Octombrie 2, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Buna seara, Am revenit acasa asa ca va pot raspunde si aici. 13 x 130 mm ca si dimensiune este in regula si nu ma intereseaza domeniul de masura (doresc doar ca aparatul sa fie complet si sa fie in buna conditie estetica). Daca aveti asa ceva va rog sa imi trimiteti fotografii fata/verso cu obiectele detinute si cat doriti sa obtineti pentru ele. Multumesc anticipat. Gelu B. Erata: dimensiuni: 130 x 130 mm Link spre comentariu
gelu_b Postat Noiembrie 10, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 Cumpar voltmetru / ampermetru vechi de panou format mare (13 x 13 cm) din bachelita, complet si in buna conditie estetica. Ma intereseaza si alte aparate industriale de panou (voltmetre, termometre, ampermetre, etc.), mai vechi (din bachelita), de format mare (nu conteaza domeniile de masura). Oferte prin mp sau la tel. 0723524003. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
gelu_b Postat Decembrie 6, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Cumpar voltmetru / ampermetru vechi de panou format mare (13 x 13 cm) din bachelita, complet si in buna conditie estetica. Ma intereseaza si alte aparate industriale de panou (voltmetre, termometre, ampermetre, etc.), mai vechi (din bachelita), de format mare (nu conteaza domeniile de masura). Oferte prin mp sau la tel. 0723524003. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
gelu_b Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Cumpar voltmetru / ampermetru vechi de panou format mare (13 x 13 cm) din bachelita, complet si in buna conditie estetica. Ma intereseaza si alte aparate industriale de panou (voltmetre, termometre, ampermetre, etc.), mai vechi (din bachelita), de format mare (nu conteaza domeniile de masura). Oferte prin mp sau la tel. 0723524003. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
marius_amp Postat Februarie 9 Partajează Postat Februarie 9 https://m.olx.ro/d/oferta/aparate-masura-cu-ac-IDhY7E3.html Link spre comentariu
gelu_b Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Multumesc, l-am vazut. Link spre comentariu
Andrei24 Postat Mai 13 Partajează Postat Mai 13 (editat) Buna seara. Detin ceva astfel de indicatoare model vechi din perioada RSR, majoritatea sunt in cutie. Preturile incep de la 100 lei indiferent de format, rectangular, rotund, volt-ampermetre, termometre sau indicatoare de presiune! Din poza de profil pare sa le utilizati mai degraba pentru un design mai deosebit in ceasurile cu tuburi nixie! Am si ceva placi echipate cu tuburi nixie, daca sunteti interesat bineinteles. Editat Mai 13 de Andrei24 Link spre comentariu
gelu_b Postat Mai 14 Autor Partajează Postat Mai 14 Buna ziua, Sunt interesat de aparatele dv. si va rog sa imi trimiteti fotografii cu ele (prin What's Up, la numarul 0723524003). De asemenea ma intereseaza si tuburile Nixie pe care le-ati vinde (asa ca va rog sa imi trimiteti fotografii cu ele plus doleantele dv. referitor la banii pe care doriti sa ii luati pentru ele). Multumesc anticipat. Gelu B. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum