Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Voltmetru / Ampermetru vechi de panou (format mare)

gelu_b

Postări Recomandate

Cumpar voltmetru / ampermetru vechi de panou format mare (13 x 13 cm) din bachelita, complet si in buna conditie estetica. Ma intereseaza si alte aparate industriale de panou (voltmetre, termometre, ampermetre, etc.), mai vechi (din bachelita), de format mare.

Oferte prin mp sau la tel. 0723524003.

Multumesc anticipat.

foto 1.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gelu_b

10

• tm07uxo

1

• hixpp02

1

• marius_amp

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 5 săptămâni mai târziu...

Cumpar voltmetru / ampermetru vechi de panou format mare (13 x 13 cm) din bachelita, complet si in buna conditie estetica. Ma intereseaza si alte aparate industriale de panou (voltmetre, termometre, ampermetre, etc.), mai vechi (din bachelita), de format mare.

Multumesc anticipat.

foto 1.jpg

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Buna seara,

Am revenit acasa asa ca va pot raspunde si aici.  13 x 130 mm ca si dimensiune este in regula si nu ma intereseaza domeniul de masura (doresc doar ca aparatul sa fie complet si sa fie in buna conditie estetica).  Daca aveti asa ceva va rog sa imi trimiteti fotografii fata/verso cu obiectele detinute si cat doriti sa obtineti pentru ele.

Multumesc anticipat.

Gelu B.

Erata: dimensiuni: 130 x 130 mm

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Cumpar voltmetru / ampermetru vechi de panou format mare (13 x 13 cm) din bachelita, complet si in buna conditie estetica. Ma intereseaza si alte aparate industriale de panou (voltmetre, termometre, ampermetre, etc.), mai vechi (din bachelita), de format mare (nu conteaza domeniile de masura).

Multumesc anticipat.

foto 1.jpg

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Cumpar voltmetru / ampermetru vechi de panou format mare (13 x 13 cm) din bachelita, complet si in buna conditie estetica. Ma intereseaza si alte aparate industriale de panou (voltmetre, termometre, ampermetre, etc.), mai vechi (din bachelita), de format mare (nu conteaza domeniile de masura).

Multumesc anticipat.

foto 1.jpg

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Multumesc anticipat.

foto 1.jpg

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Buna seara. Detin ceva astfel de indicatoare model vechi din perioada RSR, majoritatea sunt in cutie. Preturile incep de la 100 lei indiferent de format, rectangular, rotund, volt-ampermetre, termometre sau indicatoare de presiune! Din poza de profil pare sa le utilizati mai degraba pentru un design mai deosebit in ceasurile cu tuburi nixie! Am si ceva placi echipate cu tuburi nixie, daca sunteti interesat bineinteles.

Editat de Andrei24
Link spre comentariu

Buna ziua,

Sunt interesat de aparatele dv. si va rog sa imi trimiteti fotografii cu ele (prin What's Up, la numarul 0723524003). De asemenea ma intereseaza si tuburile Nixie pe care le-ati vinde (asa ca va rog sa imi trimiteti fotografii cu ele plus doleantele dv. referitor la banii pe care doriti sa ii luati pentru ele).

Multumesc anticipat.

Gelu B.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări