eos Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 Imi poate da si mie cineva pe privat un update pentru acest receptor sa mearga si `celelalte` posturi pe el? Am pus mai jos si o poza cu datele lui Multumesc in avans celui care ma poate ajuta Link spre comentariu
validae Postat Iulie 9, 2023 Partajează Postat Iulie 9, 2023 Găsește un receptor din aceeași familie care are deja instalate acele ,,update-uri,, și introdu un stick USB în el. Intră în setări și copiază conținutul firmware pe stick (are funcția asta), apoi cu acel conținut îl updatezi pe al tău....și gata. Făcut asta de către mine, nu din povești... Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 9, 2023 Partajează Postat Iulie 9, 2023 (editat) celelalte posturi fiind ? cablu gigi.tv ? pentru asta nu cred ca sant de ajuns sfaturile domnului Validae ,acolo e vorba de un emulator key.....sfaturi ce le primiti pe alte grupuri mai ,,neserioase,, Editat Iulie 9, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
eos Postat Iulie 9, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2023 Pentru gigi tv vreau sa il fac sa mearga sa vad toate canalele.Dati`mi pe privat o adresa unde as putea sa gasesc update pentru receptor. Va multumesc pt raspunsuri Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 9, 2023 Partajează Postat Iulie 9, 2023 incercati MENU 9339 Neagra V 2 N 2111 00 69AA57C76AFCAAEEF4048183CB19395E nu am facut de demult ,deci nu va pot recomanda nimic,site eu am a4k combo de peste 5 ani inca merge Link spre comentariu
eos Postat Iulie 9, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2023 Am incercat si nu merge.Cred ca trebuie un update sa dea drumu la emulator Multumesc Link spre comentariu
stefank Postat Iulie 10, 2023 Partajează Postat Iulie 10, 2023 vedeti aici care soft este pentru receptorul dvs. si incercati https://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=2 Link spre comentariu
zvasile Postat Iulie 10, 2023 Partajează Postat Iulie 10, 2023 Acum 19 ore, eos a spus: Pentru gigi tv vreau sa il fac sa mearga sa vad toate canalele. eu nu inteleg care canale,alea codate? Link spre comentariu
zvasile Postat Iulie 10, 2023 Partajează Postat Iulie 10, 2023 atunci e simpla treaba, se pune mcaskey.bin pe un stick si se conecteaza la usb, menu-acces conditionat-editare key-load mkaskey(tasta rosie sau cum arata in dreapta) se accepta si reboot mcaskey.rar Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 10, 2023 Partajează Postat Iulie 10, 2023 (editat) Acum 19 minute, zvasile a spus: atunci e simpla treaba, se pune mcaskey.bin pe un stick si se conecteaza la usb, menu-acces conditionat-editare key-load mkaskey(tasta rosie sau cum arata in dreapta) se accepta si reboot mcaskey.rar 1 kB · 1 descărcare astea sant doar key ca sa vada key trebuie un emulator,al meu are android ,in niciun caz nu merge pe impulse t2/c,la vremea lor acum mai bine de 10 ani eram in tema mai cu toate ,acum nu ma mai pasioneaza se gasesc daca cauti.... https://amikoreceiver.com/impulse-t2c/ keyle sant cele de mai sus,se intra in mccas key la nagra.vision 2 si se editeaza,daca nu e linia ,se adauga exact cum e mai sus ,deobicei keyile sant pe 2 randuri N 2111 00 69AA57C76AFCAAEE F4048183CB19395E Editat Iulie 10, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
stefank Postat Iulie 10, 2023 Partajează Postat Iulie 10, 2023 pe linkul care l-am dat sunt si softuri mcas , depinde de care are in receptor userul eos , posibil ca nu este mcas , de obicei la receptoarele de genul cumparate din Bihor se lumineaza acele programe fara vreo interventie Link spre comentariu
eos Postat Iulie 10, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2023 Acum 5 ore, stefank a spus: vedeti aici care soft este pentru receptorul dvs. si incercati https://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=2 Am bagat de acolo emulatoru pt modelul meu si acum pot edita cheile Acum 4 ore, iuliantv a spus: astea sant doar key ca sa vada key trebuie un emulator,al meu are android ,in niciun caz nu merge pe impulse t2/c,la vremea lor acum mai bine de 10 ani eram in tema mai cu toate ,acum nu ma mai pasioneaza se gasesc daca cauti.... https://amikoreceiver.com/impulse-t2c/ keyle sant cele de mai sus,se intra in mccas key la nagra.vision 2 si se editeaza,daca nu e linia ,se adauga exact cum e mai sus ,deobicei keyile sant pe 2 randuri N 2111 00 69AA57C76AFCAAEE F4048183CB19395E Cheia asta e ok in aparatu dvs.? Ca la mine nu merge. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 10, 2023 Partajează Postat Iulie 10, 2023 Acum 1 oră, eos a spus: Am bagat de acolo emulatoru pt modelul meu si acum pot edita cheile Cheia asta e ok in aparatu dvs.? Ca la mine nu merge. N IDEA 2111 00 69AA57C76AFCAAEE F4048183CB19395E da ,in unele cazuri trebuie restart la receptor,asteptat pe un canal codat cateva secunde pånå se deschide,dupå care merge ok,daca folositi mcas ca emulator,si nu avea nimic in nagra,niciun provaider,atunci va trebuie si rsa key,daca aveti emcas ,si nu aveti nimic la nagra,incercati sa incarcati mcas.key postat mai sus,dupå care editati sau adaugati ce e mai sus Link spre comentariu
eos Postat Iulie 10, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2023 Acum 8 ore, zvasile a spus: atunci e simpla treaba, se pune mcaskey.bin pe un stick si se conecteaza la usb, menu-acces conditionat-editare key-load mkaskey(tasta rosie sau cum arata in dreapta) se accepta si reboot mcaskey.rar 1 kB · 7 descărcări Mai trebuie ceva facut special la fisieru asta? Ca mi`l incarca da restart da nu se intampla nimic nu imi arata nimic ca si cum ar fi fisieru gol Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum