Costica Tv Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 Salut. Am acest telefon (am reparat un tv pe el) si as vrea sa-mi spuna si mie posesorii acestor telefoane, daca in momentul cand se va inchide actualizarile pentru acest model, voi mai avea ce face cu el ?, din ce am citit pe net am inteles ca la pierderea actualizarilor nu o sa mai pot instala aplicatii din "App Store", as vrea sa stiu daca e adevarat ca sa-mi instalez din timp toate aplicatiile de care am nevoie pana Apple va inchide actualizarile la acest model de telefon. Multumesc frumos celor care vor raspunde !, vreau sa mai mentionez ca nu am avut pana acum telefoane smart, vreau sal pastrez pe acesta pentru ca imi mai trimite unii colegi poze pe WhatsApp cu ecrane lcd defecte. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 whatsup merge doar pe ce versiuni de sistem de operare doreste. nici pe android nu mai merge pe versiunile vechi, chiar daca il aveai instalat inainte. Eu nu te-as sfatui sa stai pe asemenea vechituri, vor deveni practic inutile la un moment dat din punct de vedere software. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 8, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2023 (editat) Acum 27 minute, modoran a spus: whatsup merge doar pe ce versiuni de sistem de operare doreste. nici pe android nu mai merge pe versiunile vechi, chiar daca il aveai instalat inainte. Eu nu te-as sfatui sa stai pe asemenea vechituri, vor deveni practic inutile la un moment dat din punct de vedere software. Mai am un Samsung GALAXY A5 (primit cadou) pe care nu l-am folosit pana acum, intrebare, e mai bun fata de cel mentionat mai sus ?, ma refer daca voi putea folosi WhatsApp-ul pe termen mai lung ? Multumesc. De exemplu la iPhone 6s Plus daca se "pierd" acualizarile, youtube-ul va mai functiona ? Editat Iulie 8, 2023 de Costica Tv Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 10, 2023 Partajează Postat Iulie 10, 2023 La 08.07.2023 la 20:36, Costica Tv a spus: ma refer daca voi putea folosi WhatsApp-ul pe termen mai lung ? Multumesc. Ce înseamnă, termen lung? A5 e deja considerat a avea termen lung de viata, avand in vedere ca e aparut in 2014 si a ramas la android 7. Cât timp anticipezi ca il vei mai ține in serviciu? Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 10, 2023 Partajează Postat Iulie 10, 2023 Depinde ce versiune de a5 o fi, că aia e denumirea comerciala, nu cea care trebuie și e de forma sm-axx, pe care inițiatorul nu o spune. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 10, 2023 Partajează Postat Iulie 10, 2023 Pai de aia am luat si eu denumirea generica, nu m-am referit la versiuni mai noi. Eram curios doar ce intelege prin folosire pe termen lung cand e vorba de un telefon. La mine de ex 5 ani e un termen rezonabil de a renunta la un model. Din cauza bateriei, din cauza actualizarilor de securitate, din cauza uzurii morale si fizice si as putea continua. Ca unele au plecat de la mine si mai devreme, nu discut, e subiectiva problema, dar termen lung de folosire chiar nu stiu ce înseamnă. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 10, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2023 Acum 1 oră, modoran a spus: Depinde ce versiune de a5 o fi, că aia e denumirea comerciala, nu cea care trebuie și e de forma sm-axx, pe care inițiatorul nu o spune. Model: SM-A500FU, Versiune Android: 6.0.1 Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 10, 2023 Partajează Postat Iulie 10, 2023 E modelul din 2014, intr-adevar. Whatsup necesita in acest moment Android 4.1 ( se poate schimba in viitor ), deci va merge pe telefonul tau: https://www.whatsapp.com/android?lang=ro Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 10, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2023 (editat) Pana la urma am aflat ce ma interesa....ca sa fie si altora de ajutor, raspunsul e acesta: in momentul cand tel meu iPhone 6s Plus isi pierde actualizarile, se poate instala orice aplicatie (mai veche) din "App Store" cu conditia sa fie compatibila cu versiunea de firmware pe care o am instalata in telefon ! Editat Iulie 10, 2023 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum