Усилитель Postat Octombrie 1, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Mici finisari: am facut marginea stanga-dreapta superioara maro,acum aspectul retro-clasic e mai bun. Acometrul din mijloc a primit protectie la borne contra atingerii....si un capac de alama perforata....... Biasul l-am setat la 23mA.....asa mi se pare ca suna cel mai placut...... facut ceva teste.....generatorul are putina distorsiune la frecventa inalte ....presupun ca 4558 nu merge asa bine ca originalul 5332..... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Octombrie 1, 2023 Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Nu mai era nevoie să pui osciloscopul ăla pe el. Eram sigur că măsoară excelent, după cum se vede. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 1, 2023 Partajează Postat Octombrie 1, 2023 7 minutes ago, cdinu332 said: Nu mai era nevoie să pui osciloscopul ăla pe el. Care osciloscop? Jucaria aia nu-i osciloscop. Un DDS decent costa sub 100$. Un DSO entry level nou costa sub 400$. Un amplificator complet pe tuburi costa minim cateva mii de lei. Deci... Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 1, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2023 (editat) Acum 27 minute, Marian a spus: Care osciloscop? Mi a fost greu sa aduc din celalalt atelier Hamegul..... Editat Octombrie 1, 2023 de Усилитель Link spre comentariu
cdinu332 Postat Octombrie 1, 2023 Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Acum 24 minute, Marian a spus: Deci... Deci... da. Se potrivește de minune cu restul constructiei. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 1, 2023 Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Da o oscilograma cu semnal dreptunghiular la 50Hz si 10kHz nu pui? Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Topic redeschis. Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 25, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2023 Am terminat rodajul tuburilor ...rereglat Bias-ul....suna fantastic... Pus embleme ...arata ca un amp de pe vremuri.... A primit si un preamplificator RIAA pt doza magnetica.( in caz de nevoie ...) este cu CI Texas instrument TL072....este pus pe intrarea 3 ....semnalizat corespunzator de tubul Nixie... Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 26, 2023 Partajează Postat Decembrie 26, 2023 Da, chiar arata rero!!! Poate nixi ala sa strice putin fasonul, dar merge, avind in vedere utilizarea lor! Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 26, 2023 Partajează Postat Decembrie 26, 2023 Tubul nixie este din același film Link spre comentariu
dadix Postat Decembrie 26, 2023 Partajează Postat Decembrie 26, 2023 Designul este steampunk . Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 26, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2023 Acum 2 ore, dadix a spus: Designul este steampunk . Acesta facut de mine este Steampunk.. Link spre comentariu
dadix Postat Decembrie 26, 2023 Partajează Postat Decembrie 26, 2023 @Усилитель arata bine , te-ai chinuit un pic la el Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 26, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2023 Acum 15 minute, dadix a spus: @Усилитель arata bine , te-ai chinuit un pic la el Sa stii că a fost o plăcere sa fac ceva deosebit....adevarat ca am avut mult de lucru ,si la conceptie si la realizare.... Invelisul la ochi magic este a 4-a varianta....cele dinainte nu mi s au parut reusite.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum