Усилитель Postat August 22, 2023 Autor Partajează Postat August 22, 2023 Acum 12 minute, icar a spus: Titlul contine cuvântul cheie RETRO, ca atare, autorul e in ton cu ideia exprimata. @cdinu332, imaginea si comparatia e cel putin deplasata! Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 22, 2023 Partajează Postat August 22, 2023 Așa arată un amp clasic/retro, fără Bluetooth și zorzoane. Link spre comentariu
Усилитель Postat August 22, 2023 Autor Partajează Postat August 22, 2023 Acum 2 ore, cdinu332 a spus: Așa arată un amp clasic/retro, fără Bluetooth și zorzoane. E facut de tine ?..... Eu am propriul meu stil :RetroClasicBaRockcoco.....dar pot sa fac ceva supermodern.... Nu vreau sa fac cum au facut firmele pe vremuri,nici alti constructori.... Bluetooth pun ca asa cere clientul.... Dau seama cum arata masina ta.... daca tie cere cineva eleron spate ....pui ? Link spre comentariu
darius_bv Postat August 22, 2023 Partajează Postat August 22, 2023 @Usiliteli : mie imi place cum lucrati, totul debordeaza de pasiune si dedicare, un adevarat DIY-er. Cat despre partea tehnica, limita este infinitul, face fiecare cat are chef. In final, toate sunt umbra si visare. Important este sa ne bucuram si sa ne tinem mintea intreaga. Sanatate si putere tuturor! Chiar, abia acum am realizat ca ati facut schimb de tricouri!!! Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 1, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Comming Soon... Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 2, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2023 (editat) Interiorul arata cam complicat......contrar parerilor celor care zic ca este "Marie"cu alta palarie ....= ( @simson ) , am si niste chestii pe care nu le am vazut la alti constructori.... 1= filtru intrare retzea SCHAFFNER 2= Volt/ampermetru pt control +UA si +UC , bias la toate cele 4 finale.... 3= comutator rotativ 6 pozitii pt control +UA si +UC , bias la toate cele 4 finale....+ placa reglaj aferenta 4= Drosel 3H 200mA 5= Potentiometru semireglabil cursorul la masa ,de la alimentare filament finale,antibrum. 6=reglaj curent prin tub Nixie= indicator intrare selectata ( R 220K + pot 470k ) 7 = R13K 8W incarca incet condensatoarele anodice ,pana la 50% dupa 22 sec sunt puse pe direct de releul temporizator......asa scad socurile bruste.. 8= modul Bluetooth 9= Potentiometru volum ALPS cu priza pt Loudness 10= selector = 3 intrari + Bluetooth ,comanda si tubul Nixie care afiseaza : 1-2-3 si 8 pt Bth 11= potentiometre reactie negativa.....nu folosesc rezistente fixe........este un reglaj sensibil ,schimbi boxa cu alta pa hartie de aceasi impedanta ....si trebuie re-reglat....... 12= traf alimentare filamente tuburi intrare si Phase splitter ,cu priza mediana la masa.Are si infasurare pt tensiune negativare. 13= placa redresare filtrare anodica ,+ temporizare, + filtrare in trepte U negativare. 14 + placi alimentare +UA pt traful de iesire.Realizeaza separatie intre canale , este cel mai aproape de trafurile finale, rez 10 ohmi ajuta la masurarea curentului consumat de canale.Contine 100uF "moderne", decuplat cu 6.5uF folie , + cate un C 100uF "vechi "..... 15= selector boxe 4 si 8 ohmi 16 = tub Nixie A= aerisire... Vm = Vu metre K= intrerupator on/off , montat pe panoul din spate. 220 face "drum "scurt........ ( nu am brum deloc......) Ins = intrari ( 3 buc ) sig = siguranta Tt = traf alimentare temporizare si Bth D= distribuire alimentare beculete iluminare "acometre"..... Inca nu am terminat ,mai sunt maruntisuri ,dar functioneaza.....( suna fantastic...) Editat Septembrie 2, 2023 de Усилитель Link spre comentariu
Atlas nou Postat Septembrie 2, 2023 Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Buna Nu peste mult timp soacra mea va taia un nuc. Este deja pe duca,dar voi profita si voi cauta ceva poste de mari dimensiuni pentru ceva laterale pentru cutii. Sper sa nu ajunga lemn de foc. Spor Alex Link spre comentariu
simson Postat Septembrie 3, 2023 Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Din poza reiese o aranjare ordonata, logica, felicitari ptr. aspect. Ptr. cele 16 puncte enumerate as fi avut comentarii atat pozitive cat si negative dar mi-am dat seama ca numai aplauzele sunt acceptate.Deci din partea mea numai: Bravoo ! Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 3, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Acum 10 minute, simson a spus: Deci din partea mea numai: Bravoo ! Mersi pt apreciere ,de la Dvs valoreaza de 3x mai mult... Totdeauna se poate mai bine,dar timpul intervine in tot.... Dragi tovarasi si prieteni , cateva poze cu aspectul amplificatorului.In mare merge pe stilul meu......este putin si tematic ,are putin din aspectul unui magnetofon.... Sper sa va placa..... Link spre comentariu
cirip Postat Septembrie 3, 2023 Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Arata superb. Aveti o mâna de artist. Felicitari! Link spre comentariu
sonic11 Postat Septembrie 4, 2023 Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Acum 11 ore, Усилитель a spus: Mersi pt apreciere ,de la Dvs valoreaza de 3x mai mult... Totdeauna se poate mai bine,dar timpul intervine in tot.... Dragi tovarasi si prieteni , cateva poze cu aspectul amplificatorului.In mare merge pe stilul meu......este putin si tematic ,are putin din aspectul unui magnetofon.... Sper sa va placa..... Felicitări! arata foarte bine. O mica obiecție ar fi ca acometru din centru are bornele la vedere iar conzii sper sa aivă același potențial ca și carcasa. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Septembrie 4, 2023 Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Felicitari foarte frumos, o adevarata opera de arta Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 4, 2023 Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Superb!Eu mă gândesc la un singur lucru când văd amplificatoarele astea deschise,cum rezistă la praful din RO?? N-am văzut,pe oriunde am fost,să nu existe oraşe fără praf depus în camere.Mai e mult până ajungem ca în Vest... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 4, 2023 Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Art Deco e putin spus. Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 4, 2023 Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Ai imaginatie, ce mai! Frumoasa realizare! Felicitari!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum