Усилитель Postat August 4, 2023 Autor Partajează Postat August 4, 2023 Placa si-a gasit locul.... Link spre comentariu
telefunken Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 La 03.08.2023 la 18:43, Усилитель a spus: La chestii mai complicate folosesc hartie caiet patratele ,si nu intorc pe invers ,la proiectare "văd " piesele puse de dincolo spre mine cu picioarele....asa e mai simplu de urmarit schema si legaturile.... In copilarie foloseam polistiren expandat (celuloza ii spuneam pe atunci) foaie de caiet de matematica peste placa de polistiren si infigeam componentele pana imi placea asezarea lor. Urma marcarea terminalelor in pozitia finala si trasarea cablajului... trecut-au anii... Link spre comentariu
Усилитель Postat August 7, 2023 Autor Partajează Postat August 7, 2023 Acum 52 minute, telefunken a spus: Urma marcarea terminalelor in pozitia finala si trasarea cablajului... trecut-au anii... Da...dar cateodata pica bine.....plus ca dupamasa am facut placuta si seara era plina de piese........viteza asta nu primesti de la chineji.... Vineri am rebobinat un traf pt amplif , a iesit la fix cum am vrut : 6.5V cu priza mediana la mijloc si infasurare negativare = 35V......este supradimensionat ......va alimenta filamentul la un ECC83 si 2 buc ECC82..... Apoi m-am dus la concert in oras ,unde am cantat si intalnit cu o legenda.......m-a reperat inca inainte de concert ,a aratat spre mine si a dat un OK ....... Link spre comentariu
Tanase Ion Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 (editat) Acum 14 minute, Усилитель a spus: Da...dar cateodata pica bine.....plus ca dupamasa am facut placuta si seara era plina de piese........viteza asta nu primesti de la chineji.... Vineri am rebobinat un traf pt amplif , a iesit la fix cum am vrut : 6.5V cu priza mediana la mijloc si infasurare negativare = 35V......este supradimensionat ......va alimenta filamentul la un ECC83 si 2 buc ECC82..... Apoi m-am dus la concert in oras ,unde am cantat si intalnit cu o legenda.......m-a reperat inca inainte de concert ,a aratat spre mine si a dat un OK ....... Felicitari ca v-ati intalnit cu o legenda Editat August 7, 2023 de Tanase Ion Link spre comentariu
Barbaro Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 Eeee, trupa Compact, sănătate și sa rămâneți mereu tineri... Link spre comentariu
Усилитель Postat August 20, 2023 Autor Partajează Postat August 20, 2023 VuVu metru... arata curat,,,,sticla in poza oglindeste via si sarma pt rufe..... Cel mai dificil a fost montarea de beculete pt iluminare interioara.......beculet 4mm in spatiu de 3mm....am frezat cu dremel un canal in interior....pus banda alba pt imprastiat lumina... lumina ok , mult mai placut decat cu LED-uri.... Misca si acele pe muzica....putin in stil cazacioc....dupa fabricant.... Link spre comentariu
simson Postat August 20, 2023 Partajează Postat August 20, 2023 OK misca acele dupa muzica...dar sunt niste gradatii de la 0 la 5 mA. Acuma ce vrea sa arate acel ac? Puterea la iesire, sau este pus doar ptr. exotic sa fie si un acometru ? Acest proiect pare sa fie : ,,Aceeasi Marie cu alta palarie" spun asta fara nici o rautate. Schema este aceeasi clonata de cateva ori, doar elementele de bricolaj au modificari cu care va descurcati de minune. Este doar opinia mea, in rest succes ! Link spre comentariu
Усилитель Postat August 20, 2023 Autor Partajează Postat August 20, 2023 (editat) Acum 2 ore, simson a spus: Schema este aceeasi clonata de cateva ori, doar elementele de bricolaj au modificari cu care va descurcati de minune Daca schema e buna ,....de ce sa trec la una mai naspa.....? " bricolajul " e total altul ,nimeni nu a vazut din el nimic....cu toate ca interiorul pare identic.... Acometrele vor arata procentul instant de putere.....nu am vrut sa modific inscriptia "mA" .....partea cu rosu eu am realizat.... De fiecare data cand cautati sa gasiti nod in papura, si deconsiderati munca mea.. ....ma inspirati sa fac ceva ....si mai ...si... in timp ce lucrez deja se contureaza ceva .....un amplificator cu tuburi PP - UL cu tuburi cu anodul "sus" care va da clasa la toate din lume cu aspectul deosebit.... ( unii nu se descurca nici macar cu....bricolajul ..) Editat August 20, 2023 de Усилитель Link spre comentariu
icar Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 @simson, fara suparare, dar iase din postarea ta un iz de cârcoteala gratuita! Usiliteli, daca tu esti multumit de ce faci, da-i bataie! Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Cutii muzicale ornate excesiv. Link spre comentariu
simson Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Critica constructiva nu trebuie luat ca si carcoteala. Iata cum se putea prezenta un vu-metru elegant demn de un forum de electronica: 1 Modific scala in variatie logaritmica in program Coren, gradat direct in wati. 2 Daca nu vreau scala logaritmica, care este prea inghesuit la puteri mici, se poate liniariza variatia logaritmica a puterii, in variatie liniara pritr-un adaptor cu CI. Ba mai mult, lasam scala nemodificata la 0-5 W si realizam un comutator electronic cu multiplu x2 , x5, x10 W cu semnalizarea unui LED ce se aprinde in dreptul multiplicarii. Astfel se trece automat la un nivel superior . Atunci expresia mea ar fi fost: JOS CU PALARIA in fata acestei realizari demn de electronist. Link spre comentariu
Усилитель Postat August 21, 2023 Autor Partajează Postat August 21, 2023 Acum 40 minute, simson a spus: Critica constructiva nu trebuie luat ca si carcoteala. Iata cum se putea prezenta un vu-metru elegant demn de un forum de electronica: 1 Modific scala in variatie logaritmica in program Coren, gradat direct in wati. 2 Daca nu vreau scala logaritmica, care este prea inghesuit la puteri mici, se poate liniariza variatia logaritmica a puterii, in variatie liniara pritr-un adaptor cu CI. Ba mai mult, lasam scala nemodificata la 0-5 W si realizam un comutator electronic cu multiplu x2 , x5, x10 W cu semnalizarea unui LED ce se aprinde in dreptul multiplicarii. Astfel se trece automat la un nivel superior . Atunci expresia mea ar fi fost: JOS CU PALARIA in fata acestei realizari demn de electronist. Astept sa vad realizat pe constructiile dvs....detest intrerupatoarele basculante puse pe fațadă.... Nu am timp de Coren etc... Fiind Retro Clasic ,nu vreau Leduri .... Ajunge Nixiul pt intrari.... Am de a gata Vu metre englezesti,puteam sa le pun.....gradate in db.....cum in mijloc am un ampermetru rusesc mai mare dar in acelasi stil cu cele mici ,nu am vrut sa stric aspectul /stilul care acum este unitar..... Acum 8 ore, cdinu332 a spus: Cutii muzicale ornate excesiv. Băi ce repede ți s au deschis ochii critici.....văd ca in postarile tale ....nu ai construit NIMIC.....doar discutii la...bodega.... Link spre comentariu
BRANCA Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Faină poza!Compact Ciuci? Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Acum 2 ore, Усилитель a spus: nu ai construit NIMIC.....doar discutii la...bodega.... Eu mă ocup cu tunnig auto, oarecum asemanator cu briz brizurile astea audio. Link spre comentariu
icar Postat August 22, 2023 Partajează Postat August 22, 2023 Titlul contine cuvântul cheie RETRO, ca atare, autorul e in ton cu ideia exprimata. @cdinu332, imaginea si comparatia e cel putin deplasata! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum