Усилитель Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Amplificatorul Steampunk a atras atentia asupra lucrarilor mele ,cu toate ca nici nu i=am facut reclama...... Pana si un ambasador in retragere de la Budapesta se arata interesat...... Am hotarat sa fac un amplificator in stil Retro-Clasic, mai simplu ,care totusi sa fie interesant ca design. Piese am ....,ideile vin cam greu ,dupa orgia in cupru si alama ,e greu sa faci ceva deosebit ,si nici sa nu fie " inferior/ naspa , pe langa alalalt...."... De obicei incep cu spatele ,apoi apar si ideile...... Acum incep cu butonul de On/Off .Butonul de la Steampunk cu : cupru,alama,lemn "radacina de trandafir ", mijloc alama este deosebit ,dar am gasit un neajuns: pe intuneric nu se vede .Asa ca la Retro-Clasic voi avea lumina de Stand-by prin buton..... Marginea am facut din mijlocul unui HDD vechi ( deh ,imi place sa reciclez.....) plexi din monitor vechi..... restul se vede in poza.... sper sa placa , am pierdut ceva timp cu el, dar unicitatea conteaza..... stiu ca ar fi mai usor de pus un basculant in gaura frontala si...gata ... : ( butonul este destul de mare ,se poate actiona si cu degetul mare.... 23mm) Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 10, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2023 Voi folosi schema de la Steampunk amp si Compact amp .....simplu ,eficient suna super bine.... Lateralele vor fi tot din toc geam retro...dar drepte. Le las natur ,doar lacuite transparent.Vor face contrast cu fata care va fi maro "mahon"... Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 13, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2023 (editat) M-am apucat de "organizare/realizare " sasiu superior ,din aluminiu, oricum ma gandesc nu va arata bine "natural "....cred ca va fi primul vopsit in negru......( care este si classic si la moda tot timpul...) "Aranjamentul "va fi unul classic/simetric.... Editat Iulie 13, 2023 de Усилитель Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 17, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2023 Mai avansez cate un pic..... Nu e perfect.....vreau sa se vada ca este hand made.... Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 21, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2023 Inca ceva lemnarie.....poate dau un aspect stilizat de....magnetofon.....orice e posibil.... ideile se tot schimba... Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 22, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2023 Incepe sa capete forma...... Link spre comentariu
icar Postat Iulie 22, 2023 Partajează Postat Iulie 22, 2023 Eu as fi facut imbiarea cu cepuri. Materialul pare suficient de gros. E doar o parere. Succesuri! Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 22, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2023 (editat) Acum 53 minute, icar a spus: imbiarea cu cepuri. Mai vin intariri triunghiulare,cepurile nu ajung ,la sfarsit cantareste cat un sac de ciment ... Fac eu multe ,dar cepurile necesita timp..nu sunt tamplar profesionist ,doar constructor DIY ,autodidact ....nu stiu daca merita.Asa pot si demonta mai usor ,in caz de nevoie. Am invatat ceva : neprevazutul asteapta....tre sa fiu prevazator.... Editat Iulie 22, 2023 de Усилитель Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 24, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2023 Avansez..... dupa cum se vede , in stil caracteristic am pus intrerupatorul pe spate ,actionat "de la distanta".....ami place ca 220ca sa aiba ruta cat mai scurta . -Potentiometru ALPS cu priza Loudness + plexi pt iluminat in jur... -Buton on/off Loudness -Selector surse 1+2+3+ Bluetoot -Tub Nixie pt indicat selectie sursa 1-2-3 -8 pt Bluetoot. -Borna spate pt masa -Ampermetru mare retro front pt consum curent -Vu metre retro nivel semnal iesire -Pe capac vine un Voltmetru retro pt indicat /control tensiuni importante inclusiv Bias la fiecare tub in parte ,+ comutator rotativ 6 pozitii pt selectat.Buton clasic "cioc de gaina " tablitza alama stil retro/clasic Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 28, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2023 Pus ceva piese ,mai am cateva ...maruntisuri........ Link spre comentariu
icar Postat Iulie 29, 2023 Partajează Postat Iulie 29, 2023 Buna ideia cu reglete pentru filamete! Link spre comentariu
Усилитель Postat August 3, 2023 Autor Partajează Postat August 3, 2023 Placa alimentare ,facuta in stilul meu "râme calcate " = minimalizeaza consumul de clorura ferica dar si exfolierea.... contine : -redresare filtrare ( o parte ) anodica 420V -filtrare negativare -45V -temporizare anodica. ( l-am testat ,merge )... Link spre comentariu
sonic11 Postat August 3, 2023 Partajează Postat August 3, 2023 (editat) Acum 21 minute, Усилитель a spus: Placa alimentare ,facuta in stilul meu "râme calcate " = minimalizeaza consumul de clorura ferica dar si exfolierea.... contine : -redresare filtrare ( o parte ) anodica 420V -filtrare negativare -45V -temporizare anodica. ( l-am testat ,merge )... Daca nu-i făcut cu zmoală....nu e haudiofil... Frumos! Apreciez că lucrezi ca odinioară. Editat August 3, 2023 de sonic11 Link spre comentariu
darius_bv Postat August 3, 2023 Partajează Postat August 3, 2023 Ador stilul acesta de lucru. Banuiesc ca ai folosit tot foaie de calc si creion, sa fie formula completa. Totusi... la 450V e cam mica distanta intre trasee. Link spre comentariu
Усилитель Postat August 3, 2023 Autor Partajează Postat August 3, 2023 Acum 13 minute, darius_bv a spus: Ador stilul acesta de lucru. Banuiesc ca ai folosit tot foaie de calc si creion, sa fie formula completa. Totusi... la 450V e cam mica distanta intre trasee. Am facut direct pe placa ,cu creionul ,am adunat intai piesele.......deh ,am ceva experienta,si nu e nici complicat.... Unde e 420 e bine .la temporizator am 12 ,la negativare 45..... La chestii mai complicate folosesc hartie caiet patratele ,si nu intorc pe invers ,la proiectare "văd " piesele puse de dincolo spre mine cu picioarele....asa e mai simplu de urmarit schema si legaturile.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum