Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mașina de spălat samsung ECO bubble

Postări Recomandate

Va salut,

Are un prieten o mașina de spălat cu uscător Samsung ECO Bubble care in timp ce mergea s a oprit, ecranul stins și gata a fost. La conectarea la priza cate odată se aprinde pentru o fracțiune de secunda ecranul și apoi se stinge. Se mai aud ceva sunete ca și cum s-ar acționa câte-o electrovalva dar atât.

Este posibil ca alimentarea către placa sa fie făcută prin zăvorul ușii? 
Părerea mea e ca placa e dusa însă e foarte greu si de verificat dacă ajunge tensiune la placa. Este turnat un gel peste ea, nici nu o poți scoate din cutia ei……

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu are treabă zăvorul cu defectul.Posibil să fie sursa plăcii dusă.La plăci turnate de genul ăsteia, eu polizam muchiile şi scoteam ,,fundul,, cutiei, expunând cablajul plăcii.Dacă era necesar să se înlocuiască piese, se sapă în gelul sau pasta aia de impregnare şi se scot piesele. În mod normal acele plăci nu sunt reparabile ci înlocuibile, dar cu voinţă, experienţă şi scule se poate....

Link spre comentariu

Multumesc.

Oricum destul de ciudat , pentru mine, firele care intra la placa sunt destul  de subtiri si au un conector mic de nu as fi zis ca acolo este 230 V. Insa nu am gasit nimic intre filtru de deparazitare si placa(doar un manunchi de fire izolate).

Si sursa trebuie sa fie ceva miniaturizat maxim(grosimea nu cred sa fie mai mult de 1.5 cm...

Vroiam doar o confirmare ca nu are nicio treaba acel zavor(are 3 pini si nu-mi arata nimic pe ohmetru). Daca nu ar fi fost urgent m-as fi apucat de "operat" la ea dar...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări