Tanase Ion Postat Iulie 6, 2023 Partajează Postat Iulie 6, 2023 Buna seara tuturor colegilor de pe Elforum, am un radio pe lampi Siemens si as vrea sa-l restaurez si imi lipseste lampa EL95 as dori sa.cumpar minim 2buc, sper ca cineva sa ma ajute. Multumesc anticipat celui care imi va oferi ajutorul, tot aici pe elforum am fost ajutat cu diverse componente care am avut nevoie si le.multumesc.frumos celor care m-au ajutat, cu stima si respect o seara buna de aici de la malul marii. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Iulie 7, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2023 Buna seara, cu scuzele de rigoare rog frumos un moderator sa-mi mute topicul in sectiunea cumparari bazar, pe telefon nu am reusit si imi cer scuze de gafa facuta, cu stima si respect multumesc frumos ptr intelegere. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Nu e nevoie, aici e locul celor care cumpără sau vând lămpi... Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Nu ştiu cât de ieftine sunt la omu'...Are chestii cam scumpe. https://m.olx.ro/d/oferta/tuburi-electronice-radio-audio-lampi-IDgM06q.html Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Iulie 7, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2023 Acum 15 minute, BRANCA a spus: Nu ştiu cât de ieftine sunt la omu'...Are chestii cam scumpe. https://m.olx.ro/d/oferta/tuburi-electronice-radio-audio-lampi-IDgM06q.html Multumesc frumos de informatie dar stiu de anunt, dar preturile sunt cam piperate ca de ebay. Sper sa gasesc pe la vreun coleg pe elforum. Link spre comentariu
florinmar Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Am eu sunatima 0790489629 Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Iulie 7, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2023 (editat) Acum 17 minute, florinmar a spus: Am eu sunatima 0790489629 Ok spuneti-mi un pret pe buc? Si daca aveti disponibile minim2buc sau 4buc sau un schimb cu alte lampi Acum 17 minute, florinmar a spus: Am eu sunatima 0790489629 Am incercat sa va sun Acum 17 minute, florinmar a spus: Editat Iulie 7, 2023 de Tanase Ion Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Iulie 23, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2023 Buna seara, rog un moderator cand are timp sa inchida acest topic, totodata cu stima si respect ii multumesc frumos colegului @florinmar ptr ajutorul acordat cu lampile EL95. Link spre comentariu
florinmar Postat Iulie 23, 2023 Partajează Postat Iulie 23, 2023 Acum 4 ore, Tanase Ion a spus: Buna seara, rog un moderator cand are timp sa inchida acest topic, totodata cu stima si respect ii multumesc frumos colegului @florinmar ptr ajutorul acordat cu lampile EL95. Cu multa placere Link spre comentariu
Postări Recomandate