Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar EL95

Tanase Ion

Postări Recomandate

Buna seara tuturor colegilor de pe Elforum, am un radio pe lampi Siemens si as vrea sa-l restaurez si imi lipseste lampa EL95 as dori sa.cumpar minim 2buc, sper ca cineva sa ma ajute. Multumesc anticipat celui care imi va oferi ajutorul, tot aici pe elforum am fost ajutat cu diverse componente care am avut nevoie si le.multumesc.frumos celor care m-au ajutat, cu stima si respect o seara buna de aici de la malul marii.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tanase Ion

5

• florinmar

2

• BRANCA

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Buna seara, cu scuzele de rigoare rog frumos un moderator sa-mi mute topicul in sectiunea cumparari bazar, pe telefon nu am reusit si imi cer scuze de gafa facuta, cu stima si respect multumesc frumos ptr intelegere.

Link spre comentariu
Acum 17 minute, florinmar a spus:

Am eu sunatima 0790489629

Ok spuneti-mi un pret pe buc? Si daca aveti disponibile minim2buc sau 4buc sau un schimb cu alte lampi

Am eu sunatima 0790489629

Am incercat sa va sun

Editat de Tanase Ion
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Buna seara, rog un moderator cand are timp sa inchida acest topic, totodata cu stima si respect ii multumesc frumos colegului @florinmar ptr ajutorul acordat cu lampile EL95.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Tanase Ion a spus:

Buna seara, rog un moderator cand are timp sa inchida acest topic, totodata cu stima si respect ii multumesc frumos colegului @florinmar ptr ajutorul acordat cu lampile EL95.

Cu multa placere

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări