Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diamant 32HL4330H/A TP.MT5510S.PB803

attilaa0

Postări Recomandate

Buna seara!la acest tv cu placa de baza TP.MT5510S.PB803 ,panel CX315DLEDM,T320XVN02,  am intrat in meniu Mstar. (secure CRT)

Stie cineva comanda de salvare a emmc pe stik?Am incercat cu emmc 1 bin,enter. cu emmc 2 bin ,enter.cu USB 1 si enter,

Vreau sa fac o salvare.va multumesc.

Editat de attilaa0
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

4

• Costica Tv

3

• attilaa0

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 38 minute, Florinel TV a spus:

Incearca cu emmc bin 0

Mai bine salvezi cu RT ISP

Multumesc,dar din pacate nu vrea si nici in help nu gasesc comanda corecta.

Link spre comentariu
Acum 14 ore, attilaa0 a spus:

Stie cineva comanda de salvare a emmc pe stik?

Sa zicem ca vei reusi sa salvezi emmc pe stick, ce se poate face concret cu backup-ul ?

Link spre comentariu
Acum 11 minute, Florinel TV a spus:

Scri emmc cu stickul inapoi in tv tot cu RT809H cand sare date din emmc

Deci backupul e bun atita timp cat tv-ul e functional ca sa poti intra in service....daca ramane blocat pe sigla sau restarteaza nu ai ce sa faci cu softul salvat, zic bine sau gresesc ?

Link spre comentariu

Daca restarteaza sau ramane blokat poti sa scri emmc cu rt prin toolchain la secure crt si de acolo ii dai comanda sa scrie emmc de pe stick, sau poti scrie emmc prin ISP ca pe stick se salveaza exact cum il salvezi prin ISP , se salveaza asa emmc.bin , boot1 si boot2

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Florinel TV a spus:

Daca restarteaza sau ramane blokat poti sa scri emmc cu rt prin toolchain la secure crt si de acolo ii dai comanda sa scrie emmc de pe stick, sau poti scrie emmc prin ISP ca pe stick se salveaza exact cum il salvezi prin ISP , se salveaza asa emmc.bin , boot1 si boot2

Daca e asa precum zici, atunci e perfect !!!  prive_t.gif

Link spre comentariu

Da asa este cum spun eu , si la care are nand tot asa se poate , dar la aceste mainboard nu am reusit nici eu cu comanda pt usb nu am gasit nici eu comanda ca sa copie , la aceste mainuri CV358H-T42 ,CV338H-T42  si la multe altele nu le mai stiu din cap , am reusit fara problema 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări