attilaa0 Postat Iulie 6, 2023 Partajează Postat Iulie 6, 2023 (editat) Buna seara!la acest tv cu placa de baza TP.MT5510S.PB803 ,panel CX315DLEDM,T320XVN02, am intrat in meniu Mstar. (secure CRT) Stie cineva comanda de salvare a emmc pe stik?Am incercat cu emmc 1 bin,enter. cu emmc 2 bin ,enter.cu USB 1 si enter, Vreau sa fac o salvare.va multumesc. Editat Iulie 6, 2023 de attilaa0 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 6, 2023 Partajează Postat Iulie 6, 2023 Incearca cu emmc bin 0 Mai bine salvezi cu RT ISP Link spre comentariu
attilaa0 Postat Iulie 6, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2023 Acum 38 minute, Florinel TV a spus: Incearca cu emmc bin 0 Mai bine salvezi cu RT ISP Multumesc,dar din pacate nu vrea si nici in help nu gasesc comanda corecta. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Acum 14 ore, attilaa0 a spus: Stie cineva comanda de salvare a emmc pe stik? Sa zicem ca vei reusi sa salvezi emmc pe stick, ce se poate face concret cu backup-ul ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Scri emmc cu stickul inapoi in tv tot cu RT809H cand sare date din emmc Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Acum 11 minute, Florinel TV a spus: Scri emmc cu stickul inapoi in tv tot cu RT809H cand sare date din emmc Deci backupul e bun atita timp cat tv-ul e functional ca sa poti intra in service....daca ramane blocat pe sigla sau restarteaza nu ai ce sa faci cu softul salvat, zic bine sau gresesc ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Daca restarteaza sau ramane blokat poti sa scri emmc cu rt prin toolchain la secure crt si de acolo ii dai comanda sa scrie emmc de pe stick, sau poti scrie emmc prin ISP ca pe stick se salveaza exact cum il salvezi prin ISP , se salveaza asa emmc.bin , boot1 si boot2 Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Acum 3 ore, Florinel TV a spus: Daca restarteaza sau ramane blokat poti sa scri emmc cu rt prin toolchain la secure crt si de acolo ii dai comanda sa scrie emmc de pe stick, sau poti scrie emmc prin ISP ca pe stick se salveaza exact cum il salvezi prin ISP , se salveaza asa emmc.bin , boot1 si boot2 Daca e asa precum zici, atunci e perfect !!! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Da asa este cum spun eu , si la care are nand tot asa se poate , dar la aceste mainboard nu am reusit nici eu cu comanda pt usb nu am gasit nici eu comanda ca sa copie , la aceste mainuri CV358H-T42 ,CV338H-T42 si la multe altele nu le mai stiu din cap , am reusit fara problema Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum