mimimaria Postat Iulie 6, 2023 Partajează Postat Iulie 6, 2023 Aranjarea canalelor in ordinea mea preferata la televizoarele allview modelul24ATC5000-H Link spre comentariu
validae Postat Iulie 6, 2023 Partajează Postat Iulie 6, 2023 Citiți manualul televizorului, acest lucru trebuie să fie menționat acolo. Nu știu dacă ați mai intrat vreodată pe vreun forum, dar când deschideți un topic e de bun simț să salutați, să vă prezentați și să vă formulați amănunțit problema. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 (editat) La 06.07.2023 la 17:07, mimimaria a spus: Aranjarea canalelor in ordinea mea preferata la televizoarele allview modelul24ATC5000-H Vad ca aveti mai multe tv allview... care ar fi ordinea dvs preferata ? Editat Iulie 7, 2023 de Costica Tv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Cine sta sa aranjeze programele cum ii place ca la 200 si ceva de programe digitale sa le aranjezi cum vrei iti da batai de cap si nervi, si la modelele mai noi nu se poate Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 (editat) Care 200 si ceva ? 347 de programe pe televiziunea digitala si 39 pe televiziunea analogica, la Ultima cautare de acum citeva zile la Upc/ Vodaphone Buzau si Tara selectata Germany......televizorul a fost un Dyon de 28 de inch resoftat cu un soft de Haier ... Editat Iulie 8, 2023 de misuraelectronic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum