dumitrumy Postat Aprilie 13 Partajează Postat Aprilie 13 Cred ca fac eu o greseala, cu IMGUR vad ca adresa imaginii este a forumului. Este ca si cand as incarca direct un fisier din calculator. Link spre comentariu
Costa Postat Aprilie 25 Autor Partajează Postat Aprilie 25 https://sites.google.com/view/low-end-diy-loudspeaker/diy-tqwtml-voigt-pipe-with-damp-duct Link spre comentariu
kobold Postat Iunie 17 Partajează Postat Iunie 17 Salutare, In sfarsit filtrele sunt gata, le asteptam din noiembrie. A meritat toata asteptarea, boxele imi plac foarte mult. Am avut temeri ca voi fi nevoit sa adaug bass din sub-uri sau alte difuzoare separate de bass. Pur si simplu pt mine nu este nevoie, nu pot sa ascult eu mai tare cat pot aceste difuzoarele sa reproduca. Sunetul este de calitate, nu am nimic de reprosat, sunt impresionat de cum se aud. Aceste temeri au venit din faptul ca pana sa fie gata filtrele din proiect am ascultat cu ce filtre am avut pe acasa 2 cai si chiar 3 cai doar pe post de bass, dar nu se compara de nici un fel cu cele din proiect; desigur au mai fost si unele comentarii pe aceasta tema. Cost total 2.030 lei. Categoric merita toti banii din punctul meu de vedere. Cutiile mele mai trebuie finisate, dar acest aspect este mai putin important pt mine, sunetul primeaza. Ii multumesc d-lui ing. Mateescu pt tot suportul pe care mi l-a oferit in realizarea acestor incinte. De asemenea multumesc tuturor userilor care au participat cu informatii pretioase legate de subiectul VTP si realizarea altor proiecte de incinte. S-auzim de proiecte frumoase in continuare! Link spre comentariu
Costa Postat Iunie 17 Autor Partajează Postat Iunie 17 1 hour ago, kobold said: A meritat toata asteptarea, boxele imi plac foarte mult. Felicitari pt realizare. Daca vreti sa amintiti difuzoarele folosite, proiectul si ceva date pt amatorii de astfel de constructii. Niste tw cred ca am sa experimentez si eu la VTP-urile mele. Link spre comentariu
kobold Postat Iunie 17 Partajează Postat Iunie 17 Mulțumesc. Am menționat in posturile anterioare, dar repet inca o dată: Medii - bass: Ciare HW204 pe 16 Ohm. Înalte: Ciare HT264 pe 8 Ohm Corecția intre difuzorul de 16 si 8 Ohm s-a efectuat din filtre. Datele folosite sunt cele care au fost prezentate de ceilalți participanți la acest proiect VTP. Țineți cont că fără filtrele adecvate pt difuzoare, nu se vor obține rezultatele dorite și dezamagirea poate fi mare. Un tweeter este obligatoriu după părerea mea. Spor la meșterit. Link spre comentariu
Nicu Daniel Toader Postat Iulie 16 Partajează Postat Iulie 16 Am avut si eu VTP-UL cu fix aceste difuzoare dar HW204 il am pe 8 ohm.Cu un SE de 3 watt cu 2A3 a sunat nesperat de bine.Nu am avut ce sa le reprosez.Ptr banii investiti sunetul era mult peste pretul componentelor.Felicitari ptr proiect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum