Reynolds Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Salut ! Am o problema cu aceasta camera nu gasesc un driver bun care sa mearga cu Vista.Driverul care il instaleaza automat nu functioneaza, camera arata ecranul alb.Va multumesc ! Link spre comentariu
ciup Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Camera se numeste cumva INTEX, ca si marca ? Am si eu o problema asemanatoare cu Vimicro care am funcitionat dar acum nu mai functioneaza nici pe VIsta 32 bit nici pe XP 32 bit . Banuiesc k ai nevoie de driver pt VIsta 32 bit nu ? daca vrei sa incerci da-mi un prv cu adresa de mail si iti trm driverul de la a mea. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 dac? ave?i imprimant? sau multifunc?ional pe USB , s-ar putea ca asta s? fie cauza!!!eu am un webcam canyon, recunoscut ?i de windows, ?i de linux (culmea!!) ca Vimicro nushcât, ?i un multifunc?ional Lexmark pe usb!!!pân? s? vin? mf-ul, camera a func?ionat f?r? probleme!!cum s-a ivit, jale!!!mi s-a sugerat un update la libr?riile din windows, preferabil dup? o reinstalare "pe curat"... :smt017 în linux m? doare la basc?: problema nu apare!! Link spre comentariu
ciup Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Ai dreptate .. pe PC vechi nu aveam imprimanta si camera functiona fara probleme .La PC nou am HP bineinteles pe USB si banuiesc ca aia este problema.Dar totusi nu imi explic adevarata cauza.Nici pe VIsta 32 bit nu functioneaza probabil aceeasi cauza. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 ... or fi ?i driverele produse în china, nu numai hardware-ul!! :smt005 serios vorbins, treaba st? cam a?a: eu am pe lâng? usb-ul de pe placa de baz? ?i o plac? add-on cu usb-uri 2.0, pe pci.dac? webcamul e pe usb-ul pl?cii de baz?, ?i mf-ul pe addon, e ok.dac? sunt pe acela?i controller, apare beleaua!!!?i, repet, în linux de?i e chin cu instalatul, nu pare s? conteze!!!pe lâng? asta, e ?tiut c? vista are probleme cu driverele... iar cu xp-ul, am v?zut c? dac? nu instalez driverele într-o anumit? ordine, am tot felul de probleme ciudate...oricum... edimaxul meu e pe cale s? ajung? ?i print-server, nu numai router, a?a c? problema nu m? mai afecteaz?... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum